Следва

Кампаниите: лаещите красавци на Trussardi

Сара Джесика Паркър с нова модна длъжност в шопинг сайт

Време беше Сара Джесика да прегърне своята модна същност и да я разгърне по подобаващ начин. По-известна...

All fashion преди 10 години

Време беше Сара Джесика да прегърне своята модна същност и да я разгърне по подобаващ начин. По-известна като Кари Брадшоу от „Сексът и градът”, преди около седмица актрисата пусна на пазара и първата си колекция от обувки, която се очаква да се превърне в истински хит.

Последната модна новост около Паркър обаче засяга съдействието й за шопинг портала WeTheAdorned, собственост на Тим Маклийв и Сиия Батен. WeTheAdorned служи като платформа за дизайнерите, които създават специални лимитирани колекции, за да бъдат продадени в сайта. За да се възползваме от шопинг офертите, членството в сайта е задължително и всеки, който се регистрира, получава достъп до специална селекция от брандове като Pamela Love, Dannijo, Fenton and Fallon, Erickson Beamon, Lulu Frost, Lizzie Fortunato и Paige Novick.

Ролята на Сара Джесика е да използва своето модно ноу-хау, за да редактира последните продукти, появяващи се в сайта всеки понеделник. Цените варират от 50 до 1000 долара. Ето какво обяснява Маклийв:



„Може да имаме по не повече от 200 бройки за даден продукт. Използваме сайта ни като платформа, която позволява на дизайнерите да продават най-доброто от колекциите си и по този начин да печелят пари от творенията си. Целта ни е да правим маркетинг на дизайнерите, а не на WeTheAdorned”.

Тази стратегия и присъствието на една от най-големите икони на стила в екипа ни карат да гарантираме успех за WeTheAdorned.

More All fashion