Следва

MUSIC TODAY: Любимото парче на ETHNO момиче: Пола

Джаро, Куката, Косъма и нови култови герои на премиерата на четвъртия сезон на "Под прикритие"

Снощи, 19 януари, не приличаше на обичайната неделя вечер. На голямо парти в Paradise mall с червен килим...

All About Life преди 10 години

Снощи, 19 януари, не приличаше на обичайната неделя вечер. На голямо парти в Paradise mall с червен килим и знаменити присъствия от българския ефир се случи премиерата на дългоочакваният 1 епизод от четвърти сезон на най-гледания български сериал „Под прикритие".

Специалната прожекция за медии и гости уважи и целият екип на продукцията, заедно с най-важните хора от БНТ1, консултантът му Севда Шишманова и генералният директор на телевизията Вяра Анкова. Всички заедно посветиха епизода на покойния Чочо Попйорданов, който си отиде на Великден миналата година на 48 години, и който също бе част от актьорския състав на култовия сериал.

Докато на чаша вино течаха сладки приказки на крак, големите екрани в залата изпълниха знакови образи като Куката, Джаро, Близнака, Иво, Попов, както и някои свежи попълнения, като това на Ния Туджарова, дъщерята на лошия бос, която се появява точно в този сезон.


Христо Сираков със сина си


Мариан Вълев и Севда Шишманова


Ангел от Ангел и Моисей с други участници от XFactor като гости на събитието


Моделът Ирена Милянкова (Съни в първите сезони на "Под прикритие") с голямата си дъшеря (вдясно)






Гого Лозанов


По време на прожекцията на "Под прикритие" 






Владо Пенев




Екипът на сериала






 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.