Следва

Новите колекции: Christian Dior, Pre-Fall 2014

Бременната Сиара в няколко страхотни секси визии

Сиара е бременна от цели 7 месеца, а за света това стана ясно едва преди седмица по време на предаването The View в Ню Йорк...

All fashion преди 10 години

Сиара е бременна от цели 7 месеца, а за света това стана ясно едва преди седмица по време на предаването The View в Ню Йорк.

Водещата Барбара Уолтърс реши, че трябва да попита Сиара бременна ли е, за да спрат догадките за наедрелите й форми. Когато го направи в ефир, певицата потвърди и се изправи, за да покаже коремчето си, което преди това не се виждаше, докато седеше на дивана.

Всички в студиото се развълнуваха за нея. Безмълвната певица пък засия от щастие, защото най-сетне изплю камъчето. Сиара дори си позволи да коментира плановете си за сватба. Певицата сподели, че иска да е облечена в най-бляскавата рокля и всичко да бъде перфектно. Двамата с годеника ѝ вече нямали търпение.

Фючър и 28-годишната изпълнителка се сгодиха през октомври. В израз на своята любов рапърът изненадал своята любима с 15-каратов диамантен пръстен, докато празнували рождения ѝ ден.



Истината е, че Сиара и половинката й доста умело запазиха тайната за това, че ще стават родители въпреки неспиращите участия на хип-хоп изпълнителката и въпреки честите появи на двойката на публични места. 

Относно стила си в тези няколко месеца самата певица споделя: "Наистина беше готино да експериментирам с дрехите си, докато хората не знаеха, че съм бременна. За мен беше изключително забавно и интересно цялото това нещо. Залагах на хип хоп визии, по развлечени дрехи, заемах неща от гардероба на годеника ми, които за мен изглеждат красиво и наистина успях да запазя тайната за нашето бебе дълго."



"Толкова съм развълнувана от това, че споделих с всички за бременността си, че нямам търпение да се развихря по магазините. Всъщност почти нищо не ми става вече от моите дрехи, така че имам цялата свобода на света наистина да експериментирам с модата и да се позабавлявам с нея. Сигурна съм ,че в този момент жената също може да бъде много секси!"



Вълнението на Сиара е разбираемо имайки предвид, че това ще е първо дете за нея. Нейният годеник пък я гони с цели три от предишните си втръзки.

Като всеки родител, Сиара се надява на здраво бебче. Певицата намекна за пола на детето като сподели, че не е имала претенции, докато не разбрала какво ще е. Но отказа да сподели повече за момента.




 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.