Следва

Най-красивият българин за 2013-та година Борис Георгиев: "Човек не е постигнал нещо, само защото се е отказал!"

Стилен и високо функционален розов говорител за IPhone - условието на играта

Така и така днес заговорихме за секс... или по-точно за музиката, която звучи докато го правим..

All About Life преди 10 години

Така и така днес заговорихме за секс...  или по-точно за музиката, която звучи докато го правим, решихме че няма да е лошо да обновим любовната си фонотека и да съберем на едно място всички песни подходящи за фон на всеки наш емоционален момент в леглото.

И защото е прекрасно да си споделяме, ViewSofia и Оzaki подаряват един вълнуващ, стилен и високо функционален розов говорител за IPhone на един от вас, споделил с нас любимото си парче за секс. Единственото, което трябва да направиш, е да ни напишеш в коментарната форма името си, името на парчето и да ни препратиш към него с линк от YouTube.

На случаен принцип ще изберем победителя, който ще се радва на тези розови ушички. Срокът е една седмица или до 29 януари включително.



Обратно към анонса на играта 

More from View Sofia

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 8 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.