Следва

Седмица на висшата мода в Париж: Maison Martin Margiela, пролет 2014

Първи поглед към маратонките на Рикардо Тиши за Nike

Кецовете безспорно са новият стар уличен тренд. Миналата седмица подсказахме за тяхното наложително...

All fashion преди 10 години

Кецовете безспорно са новият стар уличен тренд. Миналата седмица подсказахме за тяхното наложително присъствие в пролетния сезон, а днес вече Рикардо Тиши показва „плодовете” от колаборацията си със спортния гигант Nike за класическата баскетболна линия на марката, Air Force 1.

„Обувката е нещо толкова универсално и едновременно с това лично”
, споделя Тиши, „Пътувам навсякъде по света и виждам как всички хора носят кецове от Air Force 1 по най-различни начини. Замислих се къде е истинското лице на Air Force 1? И как да направя така, че да покажа своята визия за Air Force 1? За мен Air Force 1 не е определен пол, град или стил. Обществото решава. Тези обувки символизират демокрацията и любовта”.



Дизайнерът определено е създал впечатляващи модели, разделени в 4 категории: съответно с височина под, около и над глезена, както и такива с височина до коляното. Всичко това в съчетания от типични за 70-те нюанси на портокалово, топла кафява кожа, лимоненожълто, небесносиньо и сиво.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.