Следва

Да си помечтаем за... просторния и слънчев плаж

Дизайн за вдъхновение: Конюшнята на нашите мечти

Саманта Кнап - бивша ТВ-водеща, успешно трансформирала се в интериорен дизайнер, превръща стара...

All About Life преди 10 години

Саманта Кнап - бивша ТВ-водеща, успешно трансформирала се в интериорен дизайнер, превръща стара конюшня в конеферма в страхотно еклектично и одухотворено жилище, с уникален бохемски почерк и преливащо от живот и светлина.

Всяка вещ е абсолютно на мястото си. Усещането за уют е неописуемо, а смесването на несмесваеми неща носи почерка на голям майстор. Бихме пренесли като с магическа пръчка миниатюрния будоар на Саманта, старата червено-синя лампа и щраусоподобните й табуретки в този час у дома, но всъщност повече бихме желали да й отидем на гости. Само си представяме този майсторски формулиран дом в пряк досег с чара му...





























More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 7 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.