Следва

Sonia Rykiel

Райе

Ако погледнем в някой мъжки гардероб, ще открием поне 10 раирани тениски. И причината за това е, че райето винаги е било...

Fashion преди 15 години

Ако погледнем в някой мъжки гардероб, ще открием поне 10 раирани тениски. И причината за това е, че райето винаги е било любимо на силния пол, а и дамите не остават безразлични.

Обикновено тениската на райе е предпочитана през лятото, въпреки че присъствието на панталони, ризи и якета в такъв вариант е налице. Изборът попада върху класически t-shirt със ситно или широко райе. Цветовата гама е разнообразна, като ярките тонове преобладават - оранжево, светлосиньо, зелено, жълто, розово. За съжаление класическата комбинация от черно и бяло не е застъпена толкова силно.

Когато райето е на панталон, риза или сако, то трябва да е отвесно и никога хоризонтално, докато при тениската това не важи. Цветното райе може да съчетаеш с джинсите, а това в бяло и синьо - с бял памучен панталон. Наистина добро съчетание!





Дали ще избереш класическо ситно, двуцветно или трицветно широко райе, винаги ще си хит. Комбинацията с памучна блуза с 3/4 ръкав обаче ни е любима, защото много ни напомня за морето и дългите пътешествия с яхта например.

More Fashion