Следва

Не просто ботуш, а Louboutin

Б като Библия, Б като Блог

Този особен контраст между студения влажен тротоар и...

All fashion преди 10 години

Този особен контраст

… между студения влажен тротоар и голите крака, обути само във великолепни сандали, винаги ни се е струвал нереално красив. И въпреки че е много вероятно никога да не се престрашим да пробваме тази комбинация, не бихме променили нищо в този вълшебен ансамбъл. 





atlantic-pacific.blogspot.com

Моите Валентинки



12 на брой в списъка на brooklynblonde, които вместо картичка с банален и сладникав надпис биха стоплили всяко влюбено сърце.

Темите са розово, червено, устни и сърца, а настроението е за много фешън любовен петък 14-ти.

brooklynblonde.com


Тази омайна зима















И като завали сняг, така да натрупа, че дори и кутрето да усети магията на зимата!

Признаваме, че все по-често ни се иска да е пролет, но и с нищо не заменяме разходката в ослепителен снежен ден, в който бузите се зачервяват от щипещия студ, пуловерът е голям и дълъг, шапката – плетена и топла, ботушите – високи и красиви, а игрите в снега неизчерпаеми.

keikolynn.com


Семейна сутрин в чайната



























Докато татко пие любимия си чай, а мама е на чаша капучино с приятелка, ние с малкия ми брат много обичаме да сме част от компанията. В близкото кафене сме всички, заедно, смеем се, играем и често забравяме, че за времето. Много обичаме да гледаме през големите витрини живота навън, но най-обичаме как всички изглеждат толкова щастливи в този иначе съвсем обикновен ден!

jenloveskev.com

Неделен брънч









Семпло гурме изкушение, включващо круши и червено шампанско, ще събуди и най-заспалите фантазии за един необикновен закуско-обяд, или брънч, в неделя по никое време.

Рецептата е гениално проста, но резултатът е изключителен. Върви с червено шампанско и близка приятелка, отваря сладки приказки и звучи почти вълшебно, когато го описваш на другите.

Съставките се намират тук: 

lateafternoonblog.com
 

More All fashion