Следва

NYFW: Дефилетата - Donna Karan, есен-зима 2014/15

NYFW: Седмица на модата в Ню Йорк есен-зима 2014/15 - 5-те най-добри дефилета в ден 1 и 2

Изобилие от кожа в сиво и camel, меко падащи рокли с дължина около коляното, много...

All fashion преди 10 години

Първите два дни от седмицата на модата в Ню Йорк вече са в историята, но дадоха силен тласък от фешън истерия, непременно съпровождаща подобен тип събития. Дефилетата все още не бяха достигнали разгара си и по подиумите се презентираха предимно колекции на прохождащи брандове, но те в никакъв случай не бива да се подценяват. Ето какво ни грабна и на какви заформящи се трендове залагаме.

BCBG Max Azria







Графична, ефирна и с много финес е новата есенна колекция на BCBG Max Azria.

Изобилие от кожа в сиво и camel, меко падащи рокли с дължина около коляното, много естетичен color bloking и сгряващи яки и маншони от кожа с косъм - ето така са решили да отпразнуват 25-тата годишнина на бранда си дуото Любов и Макс Азриа. Пожелаваме им поне още толкова години творчески успехи, защото са усвоили до съвършенство модерната женственост.


Peter Som











В новата си колекция Peter Som залага на секси дължини, кожени детайли, деликатен леопард и не толкова деликатни пера, които обаче са си точно на мястото. В любим детайл ни се превърна леко размазаният флорален десен, а ярките акценти загатват за набиращия сила „оранжево небето, опранжево морето..” тренд .

Jason Wu













Малко по-строго е погледнал на нещата Jason Wu и за есенния сезон повелява да заложим на по-класически силуети. От кожените палта с асиметрично закопчаване до перфектно скроените панталони и костюми, намигащи към мъжкия гардероб, всичко следва една мека елегантна линия, която не сме свикнали да виждаме при Wang. Палитрата се придържа към тъмните окраски, тук-там се прокрадва сиво и синьо, а детайлите от кожа с косъм са просто фантастични.

ZIMMERMANN











Есента ще е романично бунтарска в небесно синьо, смело и убедително заявявa австралийката Zimmermann. Привлекателно дръзки силуети, флорални вариации, изобилие от текстури и стилно загатване на фигурата под феерични, мрежести дантели, няма как да подминем безразлично. Веднага се влюбихме в строго геометричните обувки и чанта, а кожената „папионка”, придружаваща всеки outfit, считаме за доста закачлива.

Preen Line











Седемдесетарски гръндж и деликатна романтика съжителстват перфектно в есенната колекция на Preen Line. Кожа, пак кожа, свободно падащи карирани ризи и рокли и полупрозрачни материи водят отбора, леопардов принт също намира мястото си в различно цветови разновидности. Признаваме, че категоричният ни фаворит е дългото patchwork палто от кожа с косъм, залагаме, че скоро ще украси модните корици.
 
На изобилие от кожа, флорални вариации и ефирност се радват първите два дни в моден Ню Йорк. А тепърва предстоят големите имена на индустрията. Какво са ни подготвили те, няма да пропуснем да ви покажем.

Виж още: 

NYFW: Седмица на модата в Ню Йорк есен-зима 2014/15 - Началото преди големите дефилета
NYFW: Дефилетата - Victoria Beckham, есен-зима 2014/15
NYFW: Дефилетата - Carolina Herrera, есен-зима 2014/15
NYFW: Дефилетата - Donna Karan, есен-зима 2014/15
 

More All fashion