Следва

Дневниците на редакцията - Дита фон Тийз се съблече по бельо, брекети с марката CARA, прашки на дефилето на Prabal Gurung...

NYFW: Дефилетата - Donna Karan, есен-зима 2014/15

Много харесахме нейните обрани цветове. Интерпретацията на вечното черно. Монохромността от...

All fashion преди 10 години

Много харесахме нейните обрани цветове. Интерпретацията на вечното черно. Монохромността от най-долу до най-горе.

Чудесната колекция на американката със знаково присъствие на модната сцена отвъд Океана - Дона Каран, ни върна усещането за непроменлива, вечно млада, трептяща женственост, което за добро или лошо, с времето и неговия неспирен вървеж, взехме да позагубваме.

Дона Каран откровено вижда във всяко есенно момиче на 2014 година по една show girl, която облича в "делови" неща, почти работни дори, в т.ч. обичайните за бизнеса строги костюми, но фантастично пречупени с нещо, което ги лишава от строгостта и скуката им.

Ботуши до средата на бедрото, вталено сако на голо, силно фиксиран колан, на главата - лакирана козирка, напомняща на Шарлот Ремплинг в "Нощен портиер". Черни куртки-пухенки, ръце в джобовете, а под това - прозрачна пола в от тюл с пайети и с дантела по края.

Черни, полупрозрачни блузи, летящи поли под почти военни жакети, но също и страхотни сака, обсипани с пайети и с перфорации по ръкавите. Палтото се покрива със злато, роклите-ризи до средата на прасеца също са абсолютно прозрачни. Шапчици с козирки от кожа с косъм приличат на истински коси и будят сладкия въпрос с предизвестен отговор: това коси ли са или шапки.

След черната вълна започва червената част: с цвят се наливат палтата, роклите, докато настане взрив и червеното залее всичко - лъхащ на огън фон, на който се случва и последната част от великолепни дълги рокли от копринено кадифе, отново прозрачни, една след друга, различни и еднакви, тържествени и великолепни.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.