Следва

Лимитирана серия елегантни бокали, инкрустирани с истински кристали Swarovski, вече и в България

Красиво влюбени - Топ 5 на най-елегантните вина за 14-ти февруари

И само защото понякога забравяме, че да обичаш е щастлива магия, един специален ден идва много скоро, за да ни...

All About Life преди 10 години

Нежна е нощта, когато наситена е с любовта на двама, и това е най-сладкият от всички празници в живота.

И само защото понякога забравяме, че да обичаш е щастлива магия, един специален ден идва много скоро, за да ни го напомни. В елегантните цветове на вечерта му, влюбени и с бутилка от чудния еликсир на любовта, 14-ти се превръща във вълшебна дата. 

Отбелязваме я стилно, красиво, изтънчено и секси с прелъстяващи вина, топ 5 и в нашата лична класация:

Brancott Estate Sauvignon Blanc 2012



Защото идва от дома на емблематичното за Монтана Марлборо Совиньон Блан, мястото, където Совиньон Блан е засаден за пръв път, което говори за автентичността му. Носител на много награди, това новозеланско вино няма да се промени – променя се само името. 

Brancott притежава класическия вкус на типичния за района “kiwi sauvignon blanc” с нотки на цариградско грозде, маракуя, нектарини и лимонова кора с кристален леко кисел привкус, така характерен за вината от този край на света. Ще го откриете в специализираните магазини за вино и хипермаркетите на цени между 14,99 и 17,49 лв.

Graffigna Malbec Reserve 2011 - най-награждаваният аржентински малбек за периода 2008-2010.



Защото плътният му тъмночервен цвят с пурпурни отенъци и аромат на тъмни горски плодове, подчертани с деликатното ухание на печен черен пипер, са убийствено секси съчетание. А добре интегрираните танини, кадифено тяло и запомнящ се финал, предизвикват пълно отдаване на удоволствието. 

Комбинира се с гриловано телешко, агнешко, патешко, сирене и типчините аржентински емпанади.

Вината Graffigna (Malbec, Chardonnay, Pino Grigio) ще откриете в специализираните магазини за вино и хипермаркетите на цени между 14,59 и 16 лв.

G.H.MUMM Champagne Cordon Rouge, създадено от тримата братя Якобус, Готлиб, Филип Мум, немски винопроизводители от долината на Рейн.



През 1827 те започват да продават своя марка шампанско. Етикетът на Mumm е известен със своята червена панделка, т. нар. Кордон Руж, която е създадена по образец на френската Гран Кордон на Ордена на Почетния Легион.

G.H. Mumm е официален спонсор на Формула 1 от 2000 г. и предоствя бутилките шампанско за подиума на награждаването след всяко състезание.
 
Австралийското Jacob's Creek е официалното вино на тенис турнирите на Australian Open и Wimbledon.



От класическата колекция избираме CLASSIC SHIRAZ, заради щедрите аромати на пипер, слива и пикантни плоодове, с фини нотки на препечен дъб.

За вечер, която приключва с десерт, изкусителен и сладък, е бутилка от великолепното шампанизирано вино Cafe de Paris Rose.



Притежава великолепни вкусови характеристики, благодарение на наситените му плодови нотки. Изтънчено и деликатно това вино има и великолепен цвят и аромати, затворени в красива бутилка, което го прави съвършеният подарък за специална нощ. 
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.