Следва

Купища убийствени красавици за 50-ия брой на Sports Illustrated Swimsuit

Честит рожден ден, Sports Illustrated!

Култовото фит-списание навърши знаковите 50 години що се отнася до...

All About Life преди 10 години

Култовото фит-списание навърши знаковите 50 години що се отнася до Бански-изданието му. Иначе спортната библия на CNN в обичайния си формат е с 10 години по-голяма. Но секси моментът с годишното издание Swimsuit с юбилей като този, е категорично достоен за големи празненства и заслужена гордост.

По този тържествен повод, на гостите на събитието буквално им се кръстосаха очичките на партито, на което по традиция бяха събрани най-великолепните жени, красили първата страница по традиция. Най-пищните, най-умовземащите, най-секси момичетата на изданието, мокрите сънища на стотици хилади мъже завладяха Ню Йорк за да отпразнуват рождения ден.



Изданието ще е по будките от следващата седмица, а на корицата очевидно е изглеждало несериозно да има само една хубавица този път. Затова са цели три - Нина Агдал (според слуховете, новата страст на Леондардо Ди Каприо), Лили Олдридж и Кристин Тейген.

Трите грации позират топлес, усмихнати и супер секси, и няма да е втрещяващо ако кажем, че предстоящоият да излезе юбилеен брой ще се изчерпи вероятно за часове.

Криси Тейген, една от героините на Sports Illustrated swimsuit тази година.


Криси Тейген


Sports Illustrated Swimsuit през 1994


Хайди Клум


Айрлънд Болдуин


Кристи Бринкли




Тайра Банкс


Ребека Ромейн


Петра Немцова




Мариса Майер




Криси Тейгън

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.