Следва

Дизайн за вдъхновение - Пълна къща с идеи. Домът хамбар на една австралийска дизайнерка

Благотворителен базар „Околосветско пътешествие в училище“

Учениците на Darbi College съвместно с децата лишени от родителски грижи от ОУ при ДММ - Луковит организират благотворителен базар..

All About Life преди 10 години

Учениците на Darbi College съвместно с децата лишени от родителски грижи от ОУ при ДММ - Луковит организират благотворителен базар „Околосветско пътешествие в училище“ на 22 февруари 2014 г., събота.

На събитието ще бъдат представени 11 държави с тематични предмети за продажба – от дрехи до традиционна храна. Събраните средства ще се използват за благотворителност и подпомагане на различни каузи, за които ще Ви информираме в детайли в деня на събитието.

Стандартните билети на цена 7,90 лв. позволяват достъп до девет стаи, съответно девет държави – Великобритания, Русия, САЩ, Бразилия, Куба, Гърция, България, Индия и Сингапур. Притежателите на VIP билети (на стойност 9,90 лв.) ще имат възможността да посетят още две „тайни“ държави!

Децата от дома в Луковит предоставят ръчно изработена рисувана керамика с мотиви от България, а на самото събитие всички посетители ще имат възможността да се докоснат до атмосферата на всички представени дестинации, традиционната им храна, култура и бит и да опитат както домашно приготвените вкусотийки, така и да закупят оригинални сувенири, подаръци и други предмети, свързани с определената държава.

Събитието ще се проведе в сградата на Darbi College, гр. София, ул. „Г. С. Раковски“ 58 на 22 февруари 2014 г. между 12.00 и 16.00 ч. Билети можете да закупите на място.

Още за събитието на фейсбук страницата 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.