Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Кейти Пери и Рита Ора - изненадата на Джеръми Скот за Moschino

Кой да си помисли, че двете поп певици ще зарежат сцената, за да дефилират на модната седмица в Милано...

All fashion преди 10 години

Кой да си помисли, че двете поп певици ще зарежат сцената, за да дефилират на модната седмица в Милано? Истината е, че Рита Ора и Кейти Пери се съгласили да участват в ревюто не само за да демонстрират, че могат да бъдат талантиливи модели, но и поради факта, че това е първата колекция на Джеръми Скот за Moschino. Дизайнерът пък е известен като моден любимец и на двете звезди.

Изпълнителките се появиха на самия подиум, облечени в златно-черни тоалети, и позираха за фотографите, след което се върнаха в публиката, за да се насладят на остатъка от шоуто.

Като знак за благодарност Скот не закъсня и постна обща снимки с двете поп принцеси, която озаглави: „Благодаря ви, Рита Ора и Кейти Пери, че сте най-страхотните приятелки, за които едно момче може да мечтае! Обичам ви и двете!”.

Пред онлайн изданието WWD сподели относно новата си колекция: „Чувствам се като дете на Коледа, което е засипано с толкова нови играчки, че не знае с коя да си играе”.









Освен черните и златисти елементи в колекцията на Скот откриваме и детайли от менюто на Макдоналдс под формата на рокля, облепена с хранително инфо, и акценти с анимационния герой, Спонджбоб Квадратни гащи.

Виж цялата колекция тук>>

More All fashion