Следва

Днес си купихме: Металически сандали, цветна козирка, сребърен Nike, невидимки Celine, лек пролетен шлифер

MFW: Дефилетата - Fendi, есен-зима 2014/15

Кожи, орхидеи и транспарантни феерии или с други думи – главозамайващ лукс струи от есенно-зимната колекция на...

All fashion преди 10 години

Кожи, орхидеи и транспарантни феерии или с други думи – главозамайващ лукс струи от есенно-зимната колекция на италианския гигант Fendi.

Вталени вълнени рокли и плата са терен за хаотично разходащи се кожени ивици, а плетени чудатости и лисичи опашки покриват рамото и внасят доза асиметричност.

Лачени bomber якета и тренчове си играят на „под прикритие” с великолепни кожи с косъм, пристегнати от колани, а прозрачните мрежи толкова меко и ефирно следват тялото, че за малко да ни заблудят, че са коприни.

Карл Лагерфелд не е пропуснал да се заиграе и с принта. Геометричният patchwork от кожа и вълна се трансформира в сякаш ръчно рисуван графичен пъзел, а накрая се превръща в абстрактен, акварелен десен. Принтът поема друга посока в серия аутфити, силно напомнящи ни на нощното небе и млечния път, които ни омагьосаха от пръв поглед.

Черешката на тората са нежните орхидеи- брошки, които Лагерфелд закърфичва на реверите и така поставя финалната щриха на елегантния си разказ. Няма как да останем равнодушни, потопихме се надълбоко в модното изживяване на име Fendi!
 

 

More All fashion