Следва

Ще се срещнем в саваната

Б като Библия, Б като Блог

Преди дори да си помислим, че февруари не е време за сандали, трябва да имаме предвид, че...

All fashion преди 10 години

Гладиатор, но рус

Преди дори да си помислим, че февруари не е време за сандали, трябва да имаме предвид, че за истинския моден гладиатор сезоните нямат значение. Един пуловер STUDIO NICHOLSON и една вълнена пола Zara топлят достатъчно, за да оставят краката голи, красиви, обути във великолепни високи обувки, прекрасна лятна версия на есенния дълъг ботуш.

Фантастичните гладиаторски сандали, толкова любим на пролет 2013 тренд, така и не успяха да се порадват на заслужено изобилие, и по-добре, защото в редките моменти, когато ги видим на улицата, присъствието им е забележително.

Чифтът върху русата сладурана от 5inchandup много прилича на култовия Altuzzara, но е два пъти и малко по-достъпен от дизайнерския модел. Марката е SCHUTZ, намира се тук>>>, и току-виж е променил трайно картината на уличния стил през следващите топли месеци.









5inchandup.blogspot.com

Картини от една изложба...























tmagazine.blogs.nytimes.com

Или фрагменти от една обща картина, наречена "Ревю есен-зима 2014/15 на ужасно талантливата, различна италианска дизайнерка Стела Джийн от миланската модна школа.

Детайлите са важни, при Stella Jean те са пример за способностите на твореца, майсторски изпипани, превърнати в задържащи дъха гледки.

Отблизо















ilovewildfox.com

Ясно и категорично - русото във всичките му нюанси ще е най-модерният цвят на есен 2014, като блондинките сред нас протриват доволно ръце за сметка на щастието на тъмнокосите.

И задължително, дори и най-русото русо, върви с натурално лице, чисто като капката сълза, с приятен равномерен тен, точно така, както го виждаме отблизо при бекстейджа на Costume National по време на Седмицата на модата в Милано.

Да поиграем на... топка от цветя
















apairandasparediy.com

И почти заухая на пролет, докато от a pair and a spare ни показва точно как и съвсем сами да си направим истинска топка от цветя, която, вместо да сложим във ваза, да закачим, висяща на бяла панделка, в най-слънчевия кът у дома.

Трябват ни:

букет свежи цветя
кръгла гъба от магазините за цветя
ножичка
карфица
панделка

И следваме стъпките:

1. Напояваме гъбата с вода.
3. Режем цветята високо при стеблото и едно по едно ги забождаме внимателно в гъбата.
4. Панделката закърфичваме стабилно в гъбата, така, че да прилича на дръжка, за която по-късно ще закачим топката.

Просто, красиво, занимателно!

Ако гледаме, ще видим





























studded-hearts.com

Великолепни арт колажи, които илюстрират голямата мода и неизчерпаемите й източници на вдъхновение!
 

More All fashion