Следва

Дневниците на редакцията - Том Форд избухва за CR Fashion Book, Versace Atelier за Бионсе, Бионсе за своите съкровени фантазии с Джей Зи

Beauty-тренд: гладките коси на холивудските мъже

Вчесани назад, гладки и влажни от гела прически. Секси мъже с еднакъв стайлинг на...

All fashion преди 10 години

Вчесани назад, гладки и влажни от гела прически. Секси мъже с еднакъв стайлинг на косите, такъв, че завинаги да ги избави от досадния навик все да си оправят прическата. Последният, който силно държеше на този вид фризура, беше Робърт Патинсън в своите «вампирски» години. Моментът тогава ли не беше точният, или Робърт беше твърде упорит, но дойде моментът, в който той направо стана смешен, а зализаната назад мокра коса - тотално аут.

Факт е обаче, че напоследък, особено що се касае до всякакъв тип официални партита и вечери, този тип мъжка прическа е супер популярна, като почти не носи риск за приносителя си, да не говорим, че буди и приятна симпатия към гангстерите от 20-те години.

Масово звездите на Холивуд се научиха виртуозно да се справят с ръцете или гребена и лепкавия гел за повече от добри резултати.

Да видим.


Шая Лабъф и Том Харди


Брад Пит и Леонардо Ди Каприо


Джейк Гиленхал и Шая Лабъф


Дермът Мълрони и Алек Болдуин


Чарли Хънам и Джъстин Тимбърлейк


Брадли Kупър и Джейк Гиленхал


Джоузеф Гордън-Левит и Дейвид Бекъм


Лий Евънс и Кийт Харингтън


Крисчън Бейл и Били Крудъп във филма "Обществени врагове"

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.