Следва

MFW: Дефилетата - Jil Sander, есен-зима 2014/15

Дневниците на редакцията - Том Форд избухва за CR Fashion Book, Versace Atelier за Бионсе, Бионсе за своите съкровени фантазии с Джей Зи

За четвъртото издание на фешън четивото й, CR Fashion Book, Карин Ройтфелд покани най-добрите си приятели от...

All fashion преди 10 години

Приказката на Том Форд за последния брой на CR Fashion Book

За четвъртото издание на фешън четивото й, CR Fashion Book, Карин Ройтфелд покани най-добрите си приятели от модния бранш, за да разкажат своята версия за приказка в haute-couture стил.

Том Форд обаче, верен на перфекционизма си, не само че засне тематична фотосесия, но и предостави свой авторски текст на любимата си приказка: „Цветя за Фернандо”.

Разказът му е базиран върху приказката „Фернандо и бикът”, където главният герой, бикът, предпочита по цял ден да души цветя, вместо да се бие на арената. Интересен е фактът, че оригиналната книга, „Историята на Фердинанд”, се появява на бял свят точно преди Гражданската война в Испания и е забранена в редица държави, сред които и Нацистка Германия, заради миролюбивото й послание. Освен това е и една от любимите книги на Ганди.



Във версията на Том Форд се разказва за боксьор от Лас Вегас, Фернандо Дел Торо, обсебен от парфюмите. Преди всеки бой Фернандо се полива от глава до пети в любимото си ухание: Miss Dior. За нещастие, един ден боксьорът се изправя на ринга срещу опонент, който използва небеизвестния (и евтин) дезодорант на AXE, а Фернандо се оказва нокаутиран не само от противника си, но и от неговия аромат.

За да разберем как завършва историята, трябва да надникнем в последния брой на CR Fashion Book, въпреки че нещо ни подсказва, че е имало хепи енд за Фернандо Дел Торо.





Натали Портман за Dior Magazine















За корицата на петия си брой от списание Dior Magazine избират лицето на аромата Miss Dior, актрисата Натали Портман.

В разкошни рокли и лаконични костюми, дело на Раф Симънс за френската модна къща, израелската хубавица застава пред обектива на Паоло Роверси в красива сесия.

Само преди дни Портма се появи и в рекламните визии на новия Miss Dior, където видяхме звездата в по-момичешкото й амплоа, за разлика от много женствената концепция в снимките на Роверси. 

Бионсе пусна нов клип















Тя не се спира, а ние се радваме на неизчерпаемата й творческа енергия. Любимата на Джей Зи, Бионсе, само за дни зарадва своята вярна публика с европейско турне и с нов клип към песента Partition едновременно с това.

В супер свежото видео се разказва за фантазиите на една образцова съпруга, докато закусва с нищо неподозиращия си съпруг.

Разбира се, че в ролята на разгорещената жена е самата Бионсе Картър, а разпаленият мъж е истинският господин Шон Картър - Джей Зи. Сексуалното привличане между двамата все още е силно уловимо и след години брачен живот, но при тези форми и танцови умения на госпожата, едва ли би могло да бъде иначе.

В едно свое интервю певицата споделя, че за място на снимките на видеото е избрала легендарния парижки нощен клуб Crazy Horse, защото:

"На последния рожден ден на Jay -Z , аз реших да у подаря посещение в Crazy Horse . Спомням си, че наблюдавах в захлас работата на момичетата и им се възхищавах. Тяхното шоу е толкова секси, че си помислих: "Искам да бъде горе при тях. Помислих си: " Бих искал да мога да анцувам така за съпруга си. И ето, изпълних желанието си".



Миранда Кер ще създаде дизайн за порцеланови съдове



Чаена колекция порцеланови съдове е новата креативна задача на австралийската хубавица Миранда Кер. Дизайнерската посуда ще отразява любовта на модела към природата и пътешествията и ще бъде пусната в продажба много скоро в Обединеното кралство, САЩ, Япония, Тайланд и Австралия.

По повод новия си проект красивата манекенка написа в инстаграм профила си под снимка с чаша порцелан в ръка следното:

"Толкова съм развълнувана за новата колекция по мой дизайн за #royalalbert".

Френски дизайнер преустановява работа по бъдещи колекции



Фелипе Оливейра Баптиста временно преустановява работата на своята модна къща: ревюто на марката му, което бе в разписанието на парижката седмица на модата за днес, 26 февруари, се оказа отменено. 

Марката Felipe Oliveira Baptista дизайнерът основава заедно със съпругата си Северин през 2003 година, когато печели гран-при на Festival d'Hyères. През 2005 година пуска и собствена кутюрна линия, която просъществува едва до 2009 година, а през 2010 Баптиста става креативен директор на Lacoste, където работи и до днес. 



"Със Северин решихме да си вземем почивка, за да помислим за бъдещето на бранда и да преосмислим неговата структура и въобще необходимостта от съществуването му - разказва Баптиста пред портала WWD. — Съвсем скоро ще рискуваме и ще се ориентираме към съвсем ново направление. Искаме да благодарим на всички, които ни поддържаха и работиха с нас в продължение на тези наситени и фантастични десет години. Това е логично и позитивно решение — край на главата, но не и на цялата книга".

Atelier Versace облича Бионсе на тазгодишното й турне





Европейското турне на Бионсе Mrs. Carter Show Tour, с предстоящ концерт днес в Манчестър, ще обиколи ключови точки на Стария континент, обещавайки грандиозни шоу спектакли с костюми, изработени от Atelier Versace.

Две скици на сценичните тоалети на певицата разкриват малко от супер ефектния гардероб за турнето, който включва пищни бодита с много украсителни детайли по тях, високи ботуши и мини размери на роклите. Какtо и кожа в съчетание с мрежести материи, силно в стила на италианския бранд. Ще бъде секси, ще бъде пищно и със сигурност ще се запомни като силно турне.

Бехати Принсло в лежерното бельо на Victoria's Secret







Вчера в Ню Йорк Бехати Принсло представи новата колекция t-shirt bra на Victoria's Secret, като моделът им и годеница на прочутия музикант Адам Ливайн си призна по-късно, че самата тя в ежедневието си носи точно тези супер удобни и незабележими под дрехите прекрасно скроени сутиени.

"Харесва ми да се чувстват комфортно. Моят стил може да бъде описан като свеж, готин и безгрижен ... и в него идеално се вписват тези модели сутиени. Чудесно стоят под любимия ми тип дрехи - семпли и секси, за всеки ден."

За лукбука към новата колекция Бехати позира в също толкова семплии секси кадри и изглежда страхотно.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.