Следва

Първи кадри! Кампанията на H&M с Миранда Кер

Б като Библия, Б като Блог

Не всичко, което има цвят на мента с мляко, може да се яде, пие или носи, но пуловер ли е, кашмирен и мек...

All fashion преди 10 години

Мента с пъпеш, карамел и лед

Не всичко, което има цвят на мента с мляко, може да се яде, пие или носи, но пуловер ли е, кашмирен и мек - винаги и по всяко време от годината, точно както го прави блогърката от cheetahisthenewblack.

Към елегантната и охлаждаща мента на този чуден коктейл от дрехи, изваден от контекста на някой определен сезон, тя добавя вълшебно колие с цвят на сочен зрял пъпеш и ледено син деним и разбърква шейка с малко карамел върху обувките и клъча.

И понеже слънцето го няма, ще ни огрява този меден на душата ансамбъл.
Как го прави? С пуловер Equipment, джинси Current/Elliott, сандали Zara, клъч 3.1 Phillip Lim, колие Anthropologie.




cheetahisthenewblack.com

И докато си мечтаем за слънце...











...Ни заливат със светлина и топлина всички розови нюанси върху това прекрасно момиче, което най-добре умее да носи сладкия цвят и всички други, които много му приличат - като бялото и черното, последното обикновено е само акцент. Защото е руса, защото е фина, защото се усмихва красиво.

mypreciousconfessions.blogspot.com

Нещо зимно и сплотяващо











Да, мечтаем да е пролет, но да слезем на Земята и да се огледаме за прекрасните възможности на хладния дъждовен ден е полезно и приятно действие, което ни дава още малко време със зимата. Затворени вкъщи, докато музиката от дъжда унася в сладко лежерство, да си забъркаме боровнков кейк за следобедното капучино е великолепна идея с вкусен резултат.

Рецептата…

Първо за топинга:

1/2 ч.ч. брашно
1/2 ч.ч. кафява захар
3 с. л. масло, размекнато
Комбинираме всички съставки и ги смесваме заедно до образуване на влажни трохи.

После кейкът:

8 с.л. масло
1 1/2 ч.ч брашно
1 1/2 ч.л. сода за хляб
1/2 ч.л. сол
1 с.л. ленено семе (пожелание)
1/2 ч.ч. прясно мляко
3/4 ч.ч. захар
2 големи яйца
1/2 ч.л. ванилов екстракт
1 1/4 ч.ч. боровинки, или толкова, колкото да покрият кейка

И как се прави:

Смесваме брашното с хлябната сода, лененото семе и солта. В голяма купа забъркваме с миксер маслото и захарта до пухкавост, после добавяте и яйцата, и ваниловия екстракт, докато бъркаме славно. Прибавяме и лъжица и половина от брашнената смес, после и млякото, а накрая - останалата смес с брашното. Изсипваме сместа в намазнена тава и отгоре нареждаме красиво боровинките. Разпределяме върху тях и влажните трохи и печем на 180 градуса до готовност, около 40 минути.

Яде се поизстинал, така че нетърпеливите ще бъдат помолени да почакат.

couldihavethat.com

Украшение за устни








Червилото просто вече не е достатъчно. Устните имат нужда от смело украшение, нещо като гривна, ама не съвсем, нещо като брекети, но не на зъбите.

Изработено е от изящната бижутерка Anika Smulovitz и е толкова шантаво, но пък и така красиво, че няма как да не ни усмихне (колкото и трудно да изглежда това действие с бижуто в уста).

deluneblog.com

Моят дом – моето любимо скривалище







































И когато навън е студено или просто искам да не ме е страх, моят дом е моята надеждна крепост, сгушен между възглавниците на големия диван или скрит на тайно място в жълтия кош за играчки.

Намира се в Ню Йорк, по-точно в Бруклин, но това не е толкова важно. По-важното е, че е моят красив и специален дом.

joannagoddard.blogspot.com

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.