Следва

Кой спечели новият Couture аромат ELIE SAAB Le Parfum

Спечели покана за партито на Sam Divine & Hito в Yalta Club навръх 8-ми Март

Наближава най-женския ден в годината и независимо от това дали празнуваш или не, просто трябва да възприемеш празника като такъв, защото тези 24 часа така или иначе си остава посветени единствено и само на жените...

All About Life преди 10 години

Наближава най-женския ден в годината и независимо от това дали празнуваш или не, просто трябва да възприемеш празника като такъв, защото тези 24 часа така или иначе си остава посветени единствено и само на жените.

И понеже това е така, ние ще те посъветваме да не чакаш някой да се сети или да не се сети за теб, а сама да помислиш за себе си. Да забравиш за малко всички и всичко и без никакви скрупули да се позабавляваш. От сърце!

А ние знаем точно къде може това да се случи и даже сме ти подготвили два двойни билета за там, ако споделяш нашата представа за празника. А тя е танци до зори, силна музика, приятели, та дори те да са мъже, и неповторима атмосфера. 

Така описани нещата, вече сигурно ти стана ясно, че говорим за неповторимото парти, което ни готвят от Yalta Club. Хипнотично и чувствено. Под съпровода на SAM DIVINE & HITO.


Sam Divine

На връх женския празник зад пулта на Yalta Club застава хаус дивата SAM DIVINE, която отдавна е асоциирана с легендарните Defected Records. Чаровната британка извървява дълъг път - от служителка в музикален магазин, където натрупва завидни музикални знания и се запознава с индустрията, до ключова фигура в топ клубовете в Ибиса като Тhe White Isle, и доказва, че е една от перлите на електронната музикална сцена.

Сега след повече от десет години опит като DJ, тя все още остава дълбоко свързана с Defected Records: „За мен е чест да съм част от хаус наследството, което те са създали.“

Oсвен впечатляващата й диджей кариера, Sam е и посланик на Изследвания на рака на гърдата (Breast Cancer Research). Благодарение на нейната шеста подред годишна благотворителна вечер La Vita в Ибиса и Лондон с участието на 25 жени диджеи, досега са събрани 27,000 паунда за каузата.

Сетовете на Divine, които ще чуем в Yalta Club, са комбинация от deep, vocal и balearic хаус.


HITO

Същата вечер, ще се срещнем и с прекрасната HITO - личното откритие на топ диджея Richie Hawtin. От 2012-а тя е неизменна част от серията Richie Hawtin presents ENTER. По време на тези партита, HITO e основен артист в ENTER.Sake area - зала, декорирана като японски саке бар, в която тя омагьосва гостите с иновативни винил сетове.
Родена в Япония, през 1999 г. HITO попада в центъра на клубния живот - Берлин, където се увлича по минимал тенденциите в електронната музика. В момента е сред най-канените и любими диджеи в множество ъндърграунд клубове в Германия като Suicide Circus и Fiese Remise, както и в Ибиса.



Тези две прекрасни дами със сигурност са гарант за едно вълнуващо и разтърсващо изпълнение, както и за една безпаметна нощ, в която ще се позабавляваме много. За да ги чуеш на живо точно след два дена е достатъчно само да се включите в новата игра на Win it тук>> 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.