Следва

Спечели двойна покана за прожекция на филма "Сталинград"

Спечели двойна покана за 18-тия София Филм Фест

18-ото издание на "София филм фест" стартира ударно...

All About Life преди 10 години

18-ото издание на "София филм фест" стартира ударно на 6 март с филма на Стефан Командарев "Съдилището" и традиционно ни подкани да празнуваме седмото изкуство цял месец, настанени удобно в киносалоните.

Великолепната програма на фестивала, която предлага 160 пълнометражни игрални и документални заглавия, както и над 70 късометражни филма, които със сигурно си струва да видиш,  ще свери за пореден път часовника на вярната си публика и многобройните международни гости с актуалните тенденции в световното и българското кино.

Филмовите заглавия ще бъдат представени в познатите за фестивала рубрики Международен конкурс за първи и втори филми, Големите награди, Киното днес – майстори, Киното утре - открития, Ново българско кино, Кино и вино.



Фестивалът, наложил се като значим кинофорум в Централна и Източна Европа, включен в класацията на 50-те световни топ фестивала (според сп. „Варайъти”) и акредитиран от FIAPF, се организира от Арт Фест под патронажа на Столичната община, в партньорство с Министерство на културата, Националния филмов център и Националния дворец на културата, с подкрепата на програмите МЕДИА и МЕДИА Mundus на Европейския съюз, национални и чуждестранни културни институти, спонсори и приятели.

Той е сред водещите събития в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата и сред любимите ни случвания в родния културен афиш.

И понеже ние от екипът на ViewSofia обичаме киното почти толкова, колкото своите читатели, решихме да съберем тези две наши любими неща на едно място и да дадем възможността на някои от вас да спечелят двойни покани за някои от най-чаканите филми. Как ти звучат заглавия като "Сталинград", "Кутия за храна", "Ив Сен Лоран"?

Можеш да бъдеш зрител на всеки един от трите филма, достатъчно е само да се включите в новата игра на Win it.

Ако искаш да спечелиш БИЛЕТИ за филма "Сталинград" ИГРАЙ тук>>>

Ако искаш да спечелиш БИЛЕТИ за филма "Кутия за храна" ИГРАЙ тук>>>

Ако искаш да спечелиш БИЛЕТИ за филма "Ив Сен Лоран" ИГРАЙ тук>>>

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.