Следва

Мода от червения килим - Хилари Суонк

Тореадор на Армани

Бикоборството е една от най-секси мачовски професии. Смелостта на един мъж да застане очи в очи с влажния...

All fashion преди 15 години

Бикоборството със сигурност е една от най-секси професиите, с които може да се занимава твоя мъж. Смелостта на един мъж да застане очи в очи с влажния и свиреп поглед на бика и да изложи живота си на опасност със сигурност е за почит. После се сещаме за няколко несравними кадъра на Емилио Мунюз,  който е един от най-добрите испански тореадори, известен още като "маестрото",  в клипа на Мадона "Take a bow".



/Пенелопе Круз и Кайетано Ривера Ордонес в сесия за Vogue, Декември 2007, фотограф: Ани Лейбовиц/

От испанската традиция се e вдъхновил живата легенда на световната мода Джорджо Армани, защото от скоро облича в дрехите си един от най-великите тореадори в Испания Кайетано Ривера Ордонес с невиждан досега екип със скъпоценни камъни. И то за самия дуел „Корида гойеска”, най-големия в страната, който ще се проведе на 6 Септември в южната част на страната в град Ронда, в близост до Севиля и Малага.

Каква е предисторията на 31-годишния тореадор? Както повелява традицията, Ривера наследява заниманието от дядо си и баща си, който дори загива на арената, разкъсан от бик. Кайетано вече се е явявал като манекен на ревюта на Армани през Юни в Милано и във Валенсия.

More from View Sofia

More All fashion