Следва

Фъстъчено масло и банан върху тост

Кой е късметлията, който ще отиде на прожекцията на филма "Кутия за храна"

Срокът за даване на верен отговор в играта ни тази седмица изтече...

All About Life преди 10 години

Срокът за даване на верен отговор в играта ни тази седмица изтече.
Попитахме те "Какво е името на актьора, който играе главната мъжка роля във филма "Кутия за храна"?" и, разбира се, ако си дал отговор б) Ирфан Кан си познал.

Днес е време да обявим и щастливеца, който ще посети утре- вечершната прожекция на великолепния филм. Той беше избран на случаен принцип и се казва - Елена Енчева.

Очакваме Елена до утре в 18.00 часа да дойде да вземе двата билета за филма от нашия офис. Адресът ни е гр.София, ул. Хан Аспарух 61. Честито!

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.