Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Честит Свети Патрик! 10 от най-горещите знаменитости, които имат ирландски корени

Днес ирландците и техните потомци по целия свят отбелязват празника на Свети Патрик. Този ден е смятан за празник на ирландската душа...

All fashion преди 10 години

Днес ирландците и техните потомци по целия свят отбелязват празника на Свети Патрик. Този ден е смятан за празник на ирландската душа.

Свети Патрик е светецът - покровител на Ирландия, въпреки че е роден във Великобритания около 385-ата година от новата ера. Празникът  е започнал да се отбелязва първо в Бостън през 1737 г., а днес около 34 милиона американци твърдят, че имат ирландски корени, така че честванията в САЩ са мащабни. 

Събрахме 10 от най-горещите Холивудски красавици, за които сигурно не сте и предполагали, че имат ирландска жилка, за да почетем днешния празник подобаващо. До обичайните заподозрени Майкъл Фасбендър, Пиърс Броснан, Килиън Мърфи и Колин Фарел се нареждат още...

Абигейл Бреслин



Абигейл Бреслин е сред най-младите актриси, номинирани някога за Оскар. Тя получава своята номинация заради ролята си в "Little Miss Sunshine". Абигейл е дъщеря на Майкъл Бреслин и Ким Уолш и двамата с Ирландски корени.

Деми Ловато



Деметрия Девън Ловато, по-известна като Деми Ловато, е певица, актриса и съвсем отскоро съдия в американската версия на шоуто "X-Factor". Тя има мексикански, ирландски и италиански корени.

Ванеса Хъджинс



Ванеса Ан Хъджинс позната още като Ванеса Хъджинс е американска актриса и певица известна с ролята си в тийн-филма „Училищен мюзикъл“. В корените си има ирландска и американска жилка от страна на баща си.

Меган Фокс



Великолепната Меган Фокс също е един миш маш от народности. Няма как да пропуснем нейните френски, ирландски и чероки корени, които я правят толкова екзотична, колкото всъщност е!

Зоуи Дешанел



Зоуи Дешанел е една от най-търсените млади актриси на Холивуд. Ирландските й корени идват от страна на майка й, която е от ирландско-американски произход.

Анн Хатауей



Ан Хатауей е родена в Ню Йорк, израства в Ню Джърси, но същността й е от доста смесен произход - във вените й тече френска, ирландска, германска и американска кръв.

Дрю Баримор



Дрю Баримор е момичето, което израсна пред очите на всички ни. Тя има английски и ирландски произход, като ирландските й корени са особено засилени, защото са и от майка й и от баща й.

Катрин Хейгъл



Катрин Хейгъл е очарователна, с ослепителна усмивка, чувство за хумор и силни ирландски корени от страна на баща й Пол Хейгъл.

Оливия Уайлд



Уайлд е родена в Ню Йорк, щата Ню Йорк. На 2 годинки решава, че ще бъде актриса и като истинска звезда променя името си още в училище. След като играе в една пиеса на Оскар Уайлд като ученичка, взима името на известния ирландски писател, което още повече засилва връзка, която има с баща си, който е ирландец. 

Алисън Ханигън



Алисън Лий Ханигън е най-известна с ролите си на Уилоу Розенбърг в „Бъфи, убийцата на вампири“ и Лили Олдрин в ситкома „Как се запознах с майка ви“. Ханиган е родена в Вашингтон, единствено дете на Емили (Познър) Хаас, агент по недвижими имоти и Ал Ханиган, шофьор на камион. Нейният баща е от ирландски произход, а майка ѝ – от еврейски.

 

More from View Sofia

More All fashion