Следва

Саския де Брау за AnOther Magazine

Уличният стил на звездите: много пролетната Ева Мендес

Разхождайки кучето си, Ева Мендес демонстрира силно пролетен имидж, заключен в палав цветен костюм с панталон...

All fashion преди 10 години

Разхождайки кучето си, Ева Мендес демонстрира силно пролетен имидж, заключен в палав цветен костюм с панталон, високи nude обувки, бяла тениска и перфектна фризура. Какво показва тази комбинация, ако погледнем от психологическа гледна точка. Ева, без съмнение световна звезда, знае перфектно, че във всеки момент може да се окаже обект на интерес, здрав или не толкова, и затова никога не забравя, че трябва да изглежда добре.

Сведенията сочат още, че младата дама /Мендес навърши 40 преди броени дни/ е в готовност да разхожда домашни любимци, в случая куче Джордж - песа на гаджето й Райън Гослинг. Джордж, в този си вид, освен много симпатичен, е и живото лаещо доказателство, че в двойката изобщо не е настъпил разрив, даже напротив, нещата са идеални, по домашному.

Но да се върнем на Евиния ансамбъл. 100% в тенденциите, леко пижамения костюм от сако с панталон й стои наистина добре, комбинацията с пастелни аксесоари видимо е по вкуса на кинозвездата, защото освен обувките, и чантата е в пастел, но това е тренд, а трендовете са за това, да се съблюдават. Имиджът е допълнен от надлежно положен грим и една много симпатична подробност, която обаче прави нещата наистина завършени - оранжевата сиджимка на Джордж, за която защо ли някакси подозираме, че е избор именно на Ева?
 









 

More All fashion