Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Топ Бибой финалисти показаха най-доброто пред публиката и Журито в София на Red Bull BC One Cypher

В търсене на най-добрия бибой, за втори път в България, победителят в Red Bull BC One Cypher не бе изненада за публиката...

All About Life преди 10 години

Топ Бибой финалисти показаха най-доброто пред публиката и Журито в София: Bboy SLAV Art Heart побеждава за втори път в BC One Cypher България!

В търсене на най-добрия бибой, за втори път в България, победителят в Red Bull BC One Cypher не бе изненада за публиката. Bboy Slav достигна до Световните финали през 2012, преминавайки през регионалния европейски сайфър, и затова можем спокойно да го наречем – най-добрия български бибой за настоящия момент.

Близо 700 човека се насладиха на изкуството – бибоинг / брейкинг танци, и подкрепиха топ състезателите от България. Точно 101 бибоя, сред които и 6 момичета се включиха в Квалификациите, след ползотворен дневен Уъркшоп с гуруто от Сан Диего/САЩ, RoxRite и другите двама Съдии от Белгия и Словения. 



Вечерта бе наситена с много енергия и силни емоции, а BC One Cypher предизвика страстта на състезателите, с подкрепата на Звездите – Артисти от събитието. Световният шампион по бийтбокс – SkilleR взриви публиката в дуета си с великата народна певица Янка Рупкина. Трима диджеи – SKILL- България, UraGun -Италия и Panic -Холандия, осигуриха точната музика за битките и след състезенито, в стил хип хоп и фънк. Домакин на събитието бе клуб Mix Tape 5 - популярен с ъндърграунд събитията, където феновете на танцувалната музика се чувстваха „у дома си“.



Bboy SLAV (бибой Слав) долетя направо от Санкт Петербург в деня преди състезанието, за да сбъдне своята мечта-и да достигне отново до Световните финали, за втори път в живота си! Той демонстрира уверено и внушително уменията си в битките на състезанието, като бе много мотивиран и спокоен.



More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.