Следва

Б като Библия, Б като Блог

Моден урок номер 1: Как се произнасят правилно фешън марките. Чуй във видеото на i-D

Екипът на списание i-D реши да облекчи живота на всички любители на модата, които се лутат в сложните имена и...

All fashion преди 10 години

Екипът на списание i-D реши да облекчи живота на всички любители на модата, които се лутат в сложните имена и непроизносими фамилии на дизайнерите и заснеха своя видеоазбука. Да произнасяме имената на модните марки правилно ни учат Линдзи Уиксън и други звездни модели.

Линдзи Уиксън почти не се появява цялата в кадрите, но именно нейните начервени с розов блясък устни са главен герой на видеото, произнасяйки правилно всички сложни чуждестранни имена. Помагат й Хана Габи Одиеле, Грейс Боул, Су Джу Парк, Тилда Линдстъм и други мацки.





Във видеото са включени всичко на всичко 26 марки - ако и без друго сте уверени в своите познания по модна транскрипция, никога не е излишно да проверите себе си още веднъж. Двайсет и шест от двайсет и шест? Поздравления, вие определено няма да се изложите с едно звучно "гивенчи" или с дизайнерите от Антверпенската шесторка, които не само правят сложна мода, но имат и непроизносими фамилии. Ако все пак регистрирате грешка, поработете над себе си, повтаряйки след Линдзи Уиксън!

 

More from View Sofia

More All fashion