Следва

Douglas Hannant

Цветовете на есента

И така тази есен ще се носят свежи и ярки цветове, каквито носихме и до преди месец. Чудесен начин да запазиш любимите си летни...

All fashion преди 15 години

Като обсъди новите модни тенденции, ViewSofia установи, че през есенния сезон ще се носят летни цветове. Тази зима кафявото, черното и сивото остават на заден план.

През 2008 година рязка промяна в модните тенденции няма. Преди години всеки сезон на мода бяха коренно различни неща, докато тази година всичко се развива по един лек и ненатрапчив начин.

И така тази есен ще се носят свежи и ярки цветове, каквито носихме и до преди месец. Чудесен начин да запазиш любимите си летни неща за новия сезон, без те да залежават някъде дълбока в гардероба. А и студените мрачни дни ще се понасят по-лесно, когато красивото ти червено палто излезе по софийските улици.

Единствената разлика от миналия сезон е в тоналността. И въпреки това разнообразието е водеща цел при цветовете. През есента никой не носи електриково жълто, но все пак този сезон „крещящият” цвят не е съвсем пренебрегнат. Същото е положението и при оранжевото, синьото, лилавото, зеленото и червеното.

Всъщност формулата е следната: ярките цветове на лятото, но в леко приглушен и по-романтичен тон са новите цветове на есента и зимата. Така например ярко червеното преминава в бордо, електриково жълтото в нежно жълто, ярко лилавото напомня цвета на люляк, а зеленото е с цвят на чимшир.
 


Ако все още нямаш доверие в новите цветове, виж как се отнася към тях една от "Големите" модните редактори на италианския Vogue Ана Пиаджи. За нея ярко жълтото, бонбонено розовото и лазурно синьото са истинските икони на стила.





Последно от Fashion & beauty

Широко скроени неща

Trends for Fall

More All fashion