Следва

Георги Любенов и Аделина Радева станаха лица на кампанията "Преоткрий традициите"

Брадли Купър и Сюки Уотърхаус - Краят на романа

Има обаче и още една версия за разрива в двойката. По данни на един от източниците, Сюки просто се и изморила...

Други преди 10 години

Изглежда, че романът на 39-годишния Брадли Купър и 21-годишната Сюки Уотърхаус отива към своя край (двамата бяха заедно около година). Според слуховете, доста сгъстени тези дни, инициатор на разрива е Сюки. Манекенката е мотивирала желанието си да се разделят с колосалната разлика във възрастта, която пречи на изграждането на нормални отношения. В Уотърхаус видимо бушува енергията на младостта и тя просто умира да обикаля по партита и да се забавлява, докато Брадли, като повечето хора на неговата възраст, предпочита спокойствието на дома вечер.

Има обаче и още една версия за разрива в двойката. По данни на един от източниците, Сюки просто се и изморила от необходимостта да търпи близостта на Брадли Купър с неговата бивша възлюбена Рене Зелуегър (двамата се запознават през 2006-а, и после две години са гаджета - от 2009 до 2011-а). По думите на близки до забърканите в този класически случай на любовна трудност, Рене и Брадли непрекъснато говорят по телефона, респективно и на твърде интимни теми. Актьорът споделя с бившата си най-съкровените си, в това число и семейни проблеми, разказва й всичко и относно здравето и кондицията си. Уотърхаус смята, че подобни дискусии могат и трябва да се водят само с нея, в качеството й на сега "действащото" момиче. Само че Купър продължава да откровеничи с Рене, дори и примерно защото Сюки предвид възрастта си просто не би могла да му бъде ценна със съветите си.




Брадли Купър и Сюки Уотърхаус

Запознати добавят:

Сюки се умори от това, че Брадли изненадващо просто изчезва за няколко часа, после се разбира, че е отишъл да се види с Рене.

Зелуегър от време на време също търси Купър за услуги. Източник, близък до актрисата, споделя, че тя се готви и се надява да получи роля във филм с приятеля на Брадли Даниел Крейг. Именно за това тя помолила екс гаджето си за протекция в името на по-голяма сигурност, че нещата ще се случат.


Рене Зелуегър и Брадли Купър


Рене Зелуегър и Дойл Бремхол

Между другото, Зелуегър в момента се среща с 45-годишния музикант Дойл Бремхол. Как той се отнася към приятелството й с бившия, не е ясно към този момент.

Когато Брадли Купър и Зоуи Салдана се разделиха, отново вървяха слухове, че причина за това са станали излишно топлите му отношения с Рене. Отделно, майката на Купър до този момент преживява тежко пропуснатата възможност синът й да се ожени за очарователната Зелуегър. Но кой знае пък, какво ги чака занапред?
 

More Други