Следва

Клиентките на Prada с уникална възможност - да ушият сами обувките си

Сюки Уотърхаус: "У дома се обличам като клошар"

Нежната по момичешки моделка и възлюбена на Брадли Купър - Сюки Уотърхаус, призна в интервю, че обожава...

All fashion преди 10 години

Нежната по момичешки моделка и възлюбена на Брадли Купър - Сюки Уотърхаус, призна в интервю, че обожава модата, но е страшно мързелива и вкъщи изглежда като "клошар". И абсолютно не може да се облече без стилист и визажист.

В интервю за списание Look 22-годишната англичанка пояснява:

"Една част от мен е съвсем нормална, а другата - доста суетна. Аз съм най-мързеливият човек - и това е нормалната ми страна. Когато съм вкъщи, изглеждам буквално като клошар. Обожавам удобството и обичам да ходя без грим. Само като се прибера, обличам анцуга и пижамата.

Боготворя модата - и това е суетната ми страна. Но ми е нужна помощ - ако нямам стилист и гримьор, ще изглеждам отвратително.

Непрекъснато обличам неща, за които после съжалявам. Гледам стари снимки и, откровено казано, ужасно рядко се харесвам. Даже се смея на хората, които твърдят, че имам добър вкус".

Уотърхаус е възторжена относно отношенията си с модата, независимо от горните признания:

"Образът ми се сменя непрекъснато, в зависимост от това какво си купувам. По едно време, преди около месец, са обличах досущ като даскалица по изобразително изкуство от 90-те. Нещо в стила на Дрю Баримор.

Сега си накупих тонове кожени гащи от Burberry и се обличам в духа на байкър шика. Купих си и ниски обувки Jimmy Choo и яке от груба овча кожа от Mulberry. Имам интересни неща и от Christopher Kane.

Освен това в момента адски харесвам скъсените топове.
"



Животрептящ интерес към модата, бихме казали ние. А и не лоши резултати в последните седмици. Достатъчно е да си припомним церемонията по раздаването на Оскар, където Сюки наистина изглеждаше добре, вдясно до кавалера си на първи ред в Кодак тиатър.

По-рано вървяха слухове, че Брадли Купър веднага след старта на романа си с Уотърхаус се е опитал да повлияе положително на гардероба й и е изразявал недоволството си по повод маниера й на обличане. Актьорът е смятал дрехите й за раздърпани и неженствени, затова се е опитвал да облече Сюки в елегантни рокли и да я накара да носи обувки на висок ток. И май финално е успял.

А иначе, преди дни моделът, заедно с приятелката си Кара Делевин посетиха парти на Карл Лагерфелд в Лондон: дизайнерът презентираше едноименния си парфюм.














 

More All fashion