Следва

Червената капсулна колекция на Valentino Garavani - в магазините от април

Бруклин на Бекъм и неговата първа лъскава корица

Най-големият син на семейство Бекъм, Бруклин Бекъм, се появи на своята първа корица на списание, ставайки герой...

All fashion преди 10 години

Най-големият син на семейство Бекъм, Бруклин Бекъм, се появи на своята първа корица на списание, ставайки герой на 20-странична сесия в излизащото два пъти в годината Man About Town.

През миналата година един от най-младите членове на Бекъмовата чета, Ромео, се снима в рекламната кампания на Burberry, а ето че през 2014-а най-големият син - Бруклин - стана първият от младите приносители на звездната фамилия, който се появява на корица на лъскаво издание. Съвсем неотдавна, през март, той навърши 15, така че излизането на пазара на пролетно-лятното издание на Man About Town с доста тлъстата сесия от цели 20 страници с участието на младия човек може да се счита за отличен подарък за рождения му ден.

Само че не от звездните му родители, а от Бен Рирдън, главният редактор на списанието: "Много сме въодушевени, представяйки Бруклин Бекъм в този ексклузивен за списанията по целия свят материал. Първата сесия за печатно издание на Бруклин — дълга модна история, тържество на стила на подрастващите, който отразява онзи преломен момент, когато младият мъж започва да усеща как да изрази себе си чрез дрехите".

Стилистите на Man About Town предлагат в конкретния случай Бруклин да се изрази чрез доста приятни неща от Ralph Lauren, Saint Laurent и Supreme.






 

More All fashion