Следва

Раница любимка

Б като Библия, Б като Блог

Или черешката на този изключително добър ансамбъл, чиято роля се изпълнява от ултра късия топ, който пък...

All fashion преди 10 години

Cream of the Crop

Или черешката на този изключително добър ансамбъл, чиято роля се изпълнява от ултра късия топ, който пък прекрасно допълва миди полата с висока талия и така деликатно оголва кръста. 

Черно е рефренът, а единственият куплет е небесно синьото яке в тази ранно пролетна песен, необходимите за изпълнението на която гласове са на: 
Яке - Zara
Топ - Asos
Пола - Choies
Чанта - Milly
Обувки - Zara
Пръстен - H&M













fashion-agony.com

Направи си сам: Пролет върху масата











Да влезе пролетта у дома е наложително за настроението на цялото семейно войнство. Вазата с цветя е чудесно начало, но като тръгва от нея, Джени от I Spy DIY прави по фантастичен изпипан начин вълшебна събуждаща апетита и всички сетива украса за масата в дневната.

Стъпките, които следва, са лесни, но за да се постигне резултат, близък до нейния, е необходимо всичко да идва от ръцете на един истински естет.

Иначе е необходимо набавянето на най-прекрасните жълти лалета, секси панделка за опаковане на подаръци, с която да завържем китка в графити чинията, върху която пък лежи черно-бяла салфетка, а подложката на всичко е жълта като цветята във вазата от прозрачно стъкло. 

Прелестно, нали! 

ispydiy.com


Очилата с главно О







А като дойде пролет, като заслепи града прекрасното ярко слънце, Аксесоарът (с главно А) в гардероба на модния човек става чифтът слънчеви очила. Перфектният е в класическа форма, цвят, който да заспи красиво на тена на всяка кожа и лейбъл, в чието качество се вярва безрезервно. Последното е важно, защото очилата са инвестиция, която се изплаща във време и стил може би повече от всяко друго нещо. 

За Семра от платформата Freshnet скъпоценният чифт се нарича Stella MaCartney, лейбъл, който е лайтмотив в пролетното зареждане на блогърката, предвид и удивителното яркозелено портмоне със същия етикет, което задължително влиза в кадъра с очилата. 


semra.freshnet.com

Velveteen Magic













Харесваме уличните истории на Нана, които тя пише не толкова с думи, колкото с уникалните си винтидж ансамбли, а поредната, сътворена от нея, е за едно кадифено кимоно, което притежава магическата сила да превръща и най-обикновените неща в необикновени. 

И като му добавя от своя артистизъм, изразен най-вече чрез аксесоарите, Нана му дава прекрасният нов фешън живот, който то заслужава. 

Главните роли в този филм са на сакото Chaser Brand, джинсите Citizens of Humanity, ботите Frye, гривните Vanessa Mooney и Free Peoples, колие и пръстени Filily by Luiny.

colormenana.blogspot.com

Перфектният моден обяд















Всичко е мода, обядът и той, в живота на един блогър.

Например дрескодът за вкусна пица Маргарита в италиански ресторант, леден чай и зелена салата с пармезан в компанията й, изисква приятна небрежност в аутфита - фин трикотажен пуловер с деним, навит около глезена, балеринки в неутрален цвят или мега градските снийкърси, свежи бижута и малка чанта само като чудесен аксесоар. 

И, разбира се, всичко е така хубаво, защото е споделено с най-близък човек, приятел, сестра, сродна душа по стил.

cheetahisthenewblack.com

 

More from View Sofia

More All fashion