Следва

Фрея Беха Ериксен с колекция за Zadig&Voltaire

Още от Алис Делал за пролетната кампания на Chanel Eyewear 2014

За лице на пролетната рекламна кампания на слънчевите очила на френската модна къща моделиерът се е спрял на една от своите любимки: модела и пънк фурия, Алис Делал.

 

All fashion преди 10 години

Артистичният директор на Chanel, Карл Лагерфелд, е мъж с немалко музи в света на модата и шоубизнеса. 

За лице на пролетната рекламна кампания на слънчевите очила на френската модна къща моделиерът се е спрял на една от своите любимки: модела и пънк фурия, Алис Делал. Това не е първата изява на певицата за бранда, след като през 2012 и 2013г. тя се появи в рекламите на чантата Boy bag.





 В кадрите на пролетната кампания, заснети от самия Лагерфелд, откриваме една по-мека страна на Делал: на мястото на обичайните татуировки, обръсната глава и разкъсани клинове, откриваме одежди в пастелни тонове и сладки цветя в косите й. 

Концепцията на кампанията представя едновременно бунтарския нрав на Делал, както и цъфтящата й красота; съвсем в духа на колекцията, която е едновременно женствена и в крак с последните трендове при слънчевите очила.





Дизайнът на слънчевите очила е концентриран върху актуалните форми като котешко око и пеперуда, както и върху заоблени и квадратни ХХL рамки, докато диоптричните очила са решени в класически форми. 

Bijou, matelasse и dentelle са трите основни линии в една колекция, богата на детайли и материи. 








 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.