Следва

Нашият IT Shopping List тази седмица - 8 страхотни модни неща

10 известни жени, които избраха да родят нормално

Оказа, че се херцогинята на Кеймбридж не е „too posh to push” ...

All fashion преди 10 години

Битуват различни мнения кое е "по-доброто" раждане. Според някои по-крайни привърженици на естественото раждане жените, избрали секциото, не са родили и дори не можели да усетят майчинството по същия начин и обратното жените, които избират да родят секцио твърдят, че това бил "съвременния" и "най-безопасен" начин на раждане. 

В която и от двете теории да вярваме обаче, истината си остава една. В последните години тенденцията на майките, които предпочитат раждането с операция, пред естественото раждане се увеличи и това важи с пълна сила и за звездните ни любимки.


*Ирена Милянкова

Малко са популярните жени, които избират да родят децата си нормално и без излишни капризи, но въпреки това от родните звездни майки в момента се сещаме, че истински героини са супер моделът Ирена Милянкова, която роди и четирите си деца по естествен начин и водещата на предаването „Горещо“ Венета Райкова.


*Венета Райкова

От чуждите звезди пък със сигурност ще споменем Айшвария Рай, която смело избра да роди по естествен път на възраст от 38 и Катрин Мидълтън, която роди кралското бебето на Англия по съвсем обикновен начин. Оказа се, че херцогинята на Кеймбридж не е „too posh to push” (прекалено шик, за да напъва) и предпочете да даде живот на сина си нормално. Събрахме в галерията още някои от жените, които последваха примера на гореспоменатите известни личности и, разбира се, търсим и твоето мнение по въпроса. Секцио или нормално раждане?
 

More All fashion