Следва

Prahran Hotel в Мелбърн с чудно необичайния си ресторант

Grumpy cat, или как най-известната намусена котка посети Vogue

Една от най-известните котки в интернет пространството, познатата на всички ни, grumpy cat получи специален подарък за рождения си ден (който, според Уикипедия, бе в петък).

 

All About Life преди 10 години

Една от най-известните котки в интернет пространството, познатата на всички ни, grumpy cat получи специален подарък за рождения си ден (който, според Уикипедия, бе в петък).

Котето посети офиса на американската редакция на Vogue, където се озова в прегръдките на любителката на котка и криейтив директор на модната Библия, Грейс Кодингтън. A сладурският им кадър се появи бързо в Instagram профила на списанието.

Още по-любопитни бихме били да видим фотос на Анна Уинтур с намусеното коте в ръце, тъй като и двамата имат поразяващо сходни изражения. Но нека не насилваме късмета си.

Ето и още Instagram моменти от посещението на grumpy cat.

 

More from View Sofia

More All About Life

Неда Малчева, илюстратор: Digital Scouts е проект, който говори на езика на децата и има силата да ги предпази от онлайн опасностите

All About Life преди 2 дни

Като човек с глас в социалните мрежи, често се включвам в инициативи и кампании, обвързани с безопасността и здравето на децата, отбелязва талантливата художничка и майка на три деца 

Безупречен: стилът на Рая Назарян, новия Парламентарен председател

All About Life преди 3 дни

Рая Назарян е председателят на Народното събрание, избран по-рано днес с гласовете на 131 от депутатите. Харесваме тази красива жена, защото, точно както подобава на зодията ѝ - Дева, работи фино, зад кулисите, без непременна нужда от публичност и очевидно ефективно, за да бъде предложена за най-високия пост в държавата от коалицията, която спечели изборите на 9 юни - ГЕРБ-СДС.

Тенис любов и ок ли е любимият да е партньор и на корта

All About Life преди 4 дни

Две известни тенис двойки – Кейти Бултър и Алекс Де Минор, и Стефанос Циципас и Паула Бадоса, вече, уви, разделени, много често се състезават на смесени двойки на Уимбълдън, който стартира на 1 юли тази година. Но ок ли е играчите да смесват бизнеса судоволствието?  

Керхер представи звеното си за консултация, изграждане и поддържане на “Автомивки”, част от направление “Специален бизнес”

All About Life преди 3 дни

Керхер организира представяне и демонстрация на оборудването за измиване на автомобили - четкови портални и мивки на самообслужване. Експертите на немската компания показаха методологията за правилно измиване на автомобила, когато почистваме сами колите ни. Те обърнаха внимание, че е важно първо да изплакнем автомобила, след това да нанесем препарат отдолу-нагоре, да измием автомобила с четка или гъба, и отново да изплакнем отново отдолу-нагоре.