Следва

Шанел Иман се сгоди

Наоми Уотс, Джон Хем и Мег Райън спасяват деца

Благотворителната кампания на Bvlgari под името Save The Children ("Спасете децата") от 2009 година се...

Други преди 10 години

Благотворителната кампания на Bvlgari под името Save The Children ("Спасете децата") от 2009 година се подкрепя от многобройни знаменитости. Тази година към акцията се присъединяват още няколко звезди, сред които – лицето на бранда Наоми Уотс, звездата от сериала "Момчетата от Медисън авеню" Джон Хем, а също и Джеръми Ренър, Мег Райън, Дита фон Тийз, Оливър Стоун, Ашли Грийн, Оливия Ман и други.

Това е само малка част от целия дълъг списък от красиви и талантливи, и най-вече загрижени известни хора, взели участие в проекта, — в него всъщност има над 170 имена.

Акцията е насочена към борбата за намаляване смъртността сред новородените: в годината на своя 130-годишен юбилей компанията има намерение да събере един милион лири за това да бъдат спасени над 50 хиляди детски живота. За целта брандът вече пусна особено украшение – висулка от сребро и керамика, средствата от продажба на което ще бъдат изцяло насочени към осъществяване на благотворителния проект.

За да подкрепят акцията, звездите са се снимали в черно, на черен фон и с вдигната отпред ръка, символ на стремежа да бъде прекратена тази трагедия.

Да отдели внимание именно на детската смъртност ръководството на марката решава на база печалната статистика: ежегодно около 2,9 милиона новородени умират в първите 28 дни на живота си. Още около 1,2 милиона деца умират по време на раждане от различни усложнения и болести.


Мег Райън


Джеръми Ренър


Дита фон Тийз


Оливър Стоун


Ашли Грийн


Оливия Ман

More from View Sofia

More Други