Следва

Цветен поглед с палитрите COUTURE PALETTE от Yves Saint Laurent

Ароматна новост от Bvlgari - Omnia Indian Garnet

Bvlgari попълват линията аромати Omnia с великолепен нов играч - Omnia Indian Garnet, лице на който стана моделът Едита Вилкевичуте...

Beauty преди 10 години

Bvlgari попълват линията аромати Omnia с великолепен нов играч - Omnia Indian Garnet, лице на който стана моделът Едита Вилкевичуте.

Тя вече беше красивото лице на аромата Omnia Crystalline Eau de Parfum, предхождащ версията на класическия за Bvlgari парфюм Omnia. В рекламната кампания този път, снимана от Микаел Янсон, моделът се появява в копринено теракотово одеяние, под лъчите на източния заник и с флакон Omnia Indian Garnet в ръце. Вече може да се види и видеото с нейно участие в подкрепа на новия аромат.

"В нашите бижута Индия е силно застъпена, на нея са посвещавани много символи в ювелирните ни изделия, но в парфюмерията това още не се е случвало - разказва Валерия Манини, управляващ директор на Bvlgari Parfums. — Този аромат е замислен като дан на уважение към Индия".

В името на новия аромат се съдържа препратка към граната с мандаринов цвят, който вече е използван в украшенията на Bvlgari, а също и намек на вдъхновение от индийските тъкани в наситени цветове, подправки и неповторими пейзажи. Самата композиция Omnia Indian Garnet е пронизана от източни мотиви. Сред нотките се усещат шафран, тубероза, османтус, амбра и индийска дървесина. Създател на аромата е парфюмерът Алберто Мориляс.

В допълнение към аромата Omnia Indian Garnet ще бъде пусната и линия за баня, включваща масло за тяло и парфюмиран сапун, които обаче ще се предлагат само в избрани фирмени магазини в чужбина.

Чакаме с нетърпение! Още този месец!

More from View Sofia

More Beauty