Следва

Екзистенц оптимум

Спечели 27-инчово бижу Philips

Това 27-инчово бижу всъщност е професионален PLS дисплей Philips, който предлага кристално чисти изображения с четворна разделителна способност 2560x1440.

All About Life преди 10 години

Това 27-инчово бижу всъщност е професионален PLS дисплей Philips, който предлага кристално чисти изображения с четворна разделителна способност 2560x1440.

Мониторът е горд притежател на MultiView функция, която е и сред нашите любими. Tя повишава продуктивността на всеки позволявайки активна връзка към два източника и показване на два екрана едновременно. Така например, ако обичате да гледате любимите си сериали, докато работите по блога си или пък да гледате футбол на живо в дясната половина, докато отляво сърфирате в интернет, и вие ще го обикнете.

Но това не е всичко. Този дисплей със сигурност ще накара вашето изображение да оживее, независимо дали сте любител на филми, блогър, взискателен професионалист, които се нуждае от изключително детайлна информация за CAD-CAM приложения или финансов гуру, който работи с огромни електронни таблици. Освен това спестява до 80 процента от разходите за електроенергия, което му прави чест и от своя страна пък удължава живота му многокртно. 

И какво по-хубаво от това бихте се запитали, а ние веднага ви отговаряме - по-хубавото е, че подаряваме този вълнуващ, стилен и високо функционален монитор на един от вас, тази седмица в рубриката ни Win it.


Виж как можеш да го спечелиш тук>>>


 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.