Следва

Екзистенц оптимум

Спечели 27-инчово бижу Philips

Това 27-инчово бижу всъщност е професионален PLS дисплей Philips, който предлага кристално чисти изображения с четворна разделителна способност 2560x1440.

All About Life преди 10 години

Това 27-инчово бижу всъщност е професионален PLS дисплей Philips, който предлага кристално чисти изображения с четворна разделителна способност 2560x1440.

Мониторът е горд притежател на MultiView функция, която е и сред нашите любими. Tя повишава продуктивността на всеки позволявайки активна връзка към два източника и показване на два екрана едновременно. Така например, ако обичате да гледате любимите си сериали, докато работите по блога си или пък да гледате футбол на живо в дясната половина, докато отляво сърфирате в интернет, и вие ще го обикнете.

Но това не е всичко. Този дисплей със сигурност ще накара вашето изображение да оживее, независимо дали сте любител на филми, блогър, взискателен професионалист, които се нуждае от изключително детайлна информация за CAD-CAM приложения или финансов гуру, който работи с огромни електронни таблици. Освен това спестява до 80 процента от разходите за електроенергия, което му прави чест и от своя страна пък удължава живота му многокртно. 

И какво по-хубаво от това бихте се запитали, а ние веднага ви отговаряме - по-хубавото е, че подаряваме този вълнуващ, стилен и високо функционален монитор на един от вас, тази седмица в рубриката ни Win it.


Виж как можеш да го спечелиш тук>>>


 

More from View Sofia

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 10 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.