Следва

Дъщерята на Пол Уокър се регистрира в социалните мрежи като отговор на десетки фалшификатори

Кристина Хендрикс: "Нямам интерес да имам деца"

Кристина Хендрикс, величествената секретарка, която не можем да сбъркаме с друга, от "Момчетата от Медисън авеню", и съпругът й - Джефри Арънд не планират да имат деца...

Други преди 10 години

Кристина Хендрикс, величествената секретарка, която не можем да сбъркаме с друга, от "Момчетата от Медисън авеню", и съпругът й - Джефри Арънд не планират да имат деца. Решението, което изглежда твърдо, звездата споделя в обширно интервю за списание Health.

38-годишната актриса честно признава:
Решихме, че нямаме интерес да имаме деца. Взехме си куче, а аз точно така си представям семейството. Хората казват: "О, да вземеш домашен любимец е страхотно за възпитанието на децата", но на мен подобна практика може да ме накара само да си взема още едно пале. Когато разказваме за това на някого, ни отговарят: "Така мислите сега, след време ще е друго". Но мен темата наистина не ме вълнува. И, много вероятно, няма да променя мнението си.

Кристина и Джефри, който е по-млад от нея с две години и също се снима в киното, се ожениха през октомври 2009 година. По думите на Хендрикс, в семейството им цари абсолютна хармония:

Днес сутринта се събудих и чух прекрасна музика, усетих аромата на вкусното ядене, което се готвеше в кухнята. Когато отидох там, мъжът ми стоеше до кухненския плот, а кучето дъвчеше кокала си. И си помислих: "Всичко е просто идеално! Именно това е, за което съм мечтала". И се почувствах много, много щастлива.

В момента Кристина е на екран в епизодите от седмия сезон на "Момчетата". Поредният сезон от един от най-успешните американски сериали стартира преди броени дни по телевизията в САЩ.





Още от днес (22 април 2014):

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Звезден Instagram на седмицата: Великден и знаменитостите

Кампаниите: Бианка Балти за пролетната колекция очила Dolce & Gabbana

Роро се стопи. Мечтае отново да се върне на екран!

Джордан Дън е новото лице на Maybelline New York

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

МИНАЛОТО: Звездите и някои рискове на стила през 90-те

Адам Ливайн създаде линия нелоши дамски дрехи, вдъхновени от гаджето му Бехати Принслу

Тялото: Диета за прочистване и стегнат корем

И още...

More from View Sofia

More Други