Следва

Актрисата Лейк Бел очаква първото си дете

Мъже за пример! 10 от най-елегантните родни театрали

Дали ще ги видите, когато се появяват под прожекторите, за да бъдат център на вниманието или пък в ежедневието...

All fashion преди 10 години

Дали ще ги видите, когато се появяват под прожекторите, за да бъдат център на вниманието или пък в ежедневието, когато се забавляват и се опитват да релаксират, тези мъже поразяват със своето излъчване и елегантност.

Те просто носят у себе си класа, и я показват дори не всеки детайл от облеклото им да е изпипан до съвършенство или пък перфектно съчетан с останалите дрехи, и определено се отличават от останалите със строгата си индивидуалност и характерния си стил.

Събрахме 10 от най-елегантните родни театрали, които могат да служат за пример на останалите със стила си, дори когата са избрали за себе си една идея по-небрежна или пък спортна визия, за да подчертаят мъжествеността, естетическия им вкус и онази специфична аура, отличаваща ги от средностатистическия хомосапиенс.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.