Следва

Лупита и други неща - новата кампания очила на Miu Miu

Всички носят - Костюм с маратонки

Великолепна комбинация, която първо градските мъжаги въведоха, за да изглеждат една идея по-достъпни и не...

All fashion преди 9 години

Великолепна комбинация, която първо градските мъжаги въведоха, за да изглеждат една идея по-достъпни и не така сериозни в иначе строгите си напълно безкомпромисни костюми. И е видимо, че кецът, маратонката или гуменката до тази свещена класика (костюмът сиреч) е също толкова секси ансамбъл и в женския му вариант.

Кое прави оженването на костюма с обувката, царица на трендовете тази пролет, толкова успешно модно начинание? Това, че любимата ни еклектика е налице, при това постигната без грам риск. Тези две противоположности се привличат като магнит, притеглени от необходимостта за баланс между крайности.

И така носим си костюма, обикновено от панталон и сако, по примера на момичетата от световното блог пространство, с някой разпознаваем етикет маратонка - Nike, Converse, Vans, Adidas, или пък Louboutin, в най-доброто време от годината - пролетта, като не се съобразяваме с цвят, кройка и силует на първото. Магията между тях ще стане веднага, без много много стил умения. Един обемен клъч, малка красива чанта с дълга дръжка, часовник и няколко няколко деликатни бижута ше свършат останалото.

(на снимкта горе - Джена Лайънс, креативният директор на J Crew)



















More from View Sofia

More All fashion