Следва

Пет от най-съблазнителните фотосесии на Пенелопе Крус

Прекрасните жени в живота на Джордж Клуни

Слухът, че Джордж Клуни вдига сватба с чисто новата си приятелка Амал Аламудин, като че ли разтресе фенките на актьора и заклет ерген, който от години се кълне, че няма смисъл от брака и препускаше бясно от връзка във връзка...

Други преди 9 години

Слухът, че Джордж Клуни вдига сватба с чисто новата си приятелка Амал Аламудин, като че ли разтресе фенките на актьора и заклет ерген, който от години се кълне, че няма смисъл от брака и препускаше бясно от връзка във връзка през цялото това време. 

Разбира се, засега венчавката е само слух, такъв какъвто се е появявал мнозина пъти, а след него обикновено не са следвали сватбени камбани, но пък знае ли човек каква любов го е ударила този неустоим красавец.

Малко е трудно да повярваме, че чаровникът с посивяла коса и влажни очи, който докарва до лудост всички само с появата си и дълги години ощастливява колкото се може повече хубавици и забърсва всичко засукано, което му се изпречи, е взел това решение, но може би възрастта вече е взела да си оказва думата.



През годините на актьорът не му пречеше ту да е сам, ту да има романс с две-три наведнъж и пълнеше списъка си, или както се шегуваме - черното тефтерче, с телефони на сервитьорки, актриси, манекенки...

Там са записани имена като това на Рене Зелуегър, азиатката Луси Лиу, Синди Крофорд, Ума Търман, Сандра Бълок и Къртни Кокс, но в пълния списък място намират и Кели Престън, Криста Алън, ДиДи Пфайфър, Дениз Кросби, Кимбърли Ръсел, Брук Лангтън, Криста Алън, Дженифър Сийбъл, Тери Хачър, Лиза Сноудаун, Селин Балитран, Ел Макферсън, Джулия Робъртс, Салма Хайек, Джанет Джексън и още стотици знайни и незнайни жени, които едва ли ще забравят преживяванията си с Джордж.

Селектирахме някои от дамите, които са успели да свържат името си с Клуни по един или друг начин, а някои от тях дори да навлязат и мноого навътре в личното пространство и приятелски кръг на актьора...


Кели Престън

В далечната 1987 г., когато все още е неизвестен и няма ергенска репутация, Джордж Клуни започва връзка с актрисата Кели Престън. Отношенията им са сериозни, двойката дори споделя общ дом, а Джордж прави на Кели много специален подарък, свидетелство за любовта му - прасе на име Макс. За съжаление на Клуни Престън не се задържа дълго при него, но за негово щастие му оставя прасето. И докато мнозина смятат, че актьорът има проблем с обвързването, той остава предан на Макс близо 20 години до смъртта на питомеца през 2006 г. Кели Престън преодолява раздялата си с Джордж Клуни и се омъжва за актьора Джон Траволта, с когото са заедно и до ден днешен.

Талия Балсам

Талия е единствената жена, за която Джордж е бил женен. Техният романс продължава 4 години от 1989 до 1993 г., преди актьорът да осъзнае, че семейният живот не е за него. Талия успява да преодолее неуспешния си брак и от 1998 г. е заедно с актьора Джон Слатъри ("Момчетата от Медисън авеню"), от когото има син, Хари.

Карен Дъфи

Моделът Карен Дъфи е една от кратките забежки на Клуни. Двамата си изкарват страхотно заедно, забавляват се и се разделят не след дълго, единствено и само с добри чувства един към друг.

Селин Балитран

Следващата изгора на Джордж Клуни е френската сервитьорка Селин Балитран. Връзката им продължава от 1996 до 1999 г. В началото на взаимоотношенията им тя е студентка по право, но решава да се премести в Калифорния, за да бъде по-близо до актьора. "Когато ми се налагаше да ставам рано, той настояваше да будя и него. Беше невъзможно да започнем деня без да сме хапнали закуската си заедно." - споделя тя в интервю. Двамата се разделят през 1999 г.

Брук Лангтън


Актрисата е спрягана с името на актьора и слуховете говорят затова, че между тях се случва нещо истинско. Всичко обаче е много кратко и двамата тихомълком се разделят. 

Тейлър Хауърд

През 2000 година се носят слухове, че актрисата излиза с Джордж Клуни, но клюките така и не се потвърждават. Всичко в личния й живот, и тази връзка и до ден днешен са обгърнати в тайнственост, така че само можем да предполагаме.

Лиса Сноудън

След като Клуни среща британския модел, докато снима реклама в Испания, двата започват да излизат, събирайки се и разделяйки се около 5 години. След раздялата им Лиса сподели с медиите, че всички се интересуват какъв е Клуни в леглото, но тя никога не би споделила.

Рене Зелуегър

Рене е свързвана на два пъти с името на Клуни, веднъж през 2001 г. и веднъж четири години по-късно - през 2006 г.

Дженифър Сибел

С днешна дата актрисата е съпруга на кмета на Сан Франциско, но преди години е от жените, които влизат в листата с краткосрочни връзки на Клуни.

Мариа Бертранд

По време на една от "мустакатите" си фази Джордж среща тази дългокрака брюнетка в ресторанта, в който тя е сервитьорка. За съжаление, тя се превръща просто в поредната от неговия списък, а ресторантът един от тези, в които Клуни няма да обядва отново.

Криста Алън

Двамата се снимат заедно във филма Confessions of a Dangerous Mind през 2002 г., от когато датира връзката им, която продължава близо 2 години с всички раздели и събирания. Последно са видени заедно през 2006 г., когато окончателно слагат край на отношенията си.

Тери Хачър

След мимолетна връзка с този съвременен Кари Грант и "отчаяната съпруга" Тери Хачър проплака в медиите, че е прелъстена и изоставена. Всички започнаха да атакуват Джорд, но той за пореден път си изми ръцете с това, че нищо на никой не е обещавал.

Сара Ларсън

По всичко личеше, че това ще е жената до него. Моделът и бивша сервитьорка успя да се превърне в първата дама, която придружава актьора на Оскарите, беше с него когато той катастрофира с мотор, и дори си счупи крака от удара, който понесе, но въпреки това и тя си тръгна обляна в сълзи от Клуни през 2009-та.

Елизабета Каналис

Романът на Елизабета и Джордж изглеждаше от щастливите. Двамата се срещат на делова вечеря в Рим и стават неразделни. Стройната италианка дотолкова завърта главата на актьора, че той допуска рядка демонстрация на близост с нея - запознава я с майка си. Връзката им обаче се разпада поради огромната ревност, която изпитва Каналис от всички околни жени, казват нейни критици.

Стейси Киблър

Бившата кечистка Стейси Киблър и Джордж започват романа си само месец след раздялата на актьора с Елизабет Каналис. Джордж споделя, че цени Стейси не само заради невероятния й външен вид, но и заради факта, че тя не се стреми към ангажираща връзка. Двамата са заедно от август 2011 г. до юли 2013 година.

 

More Други