Следва

Клипът “Цифра време” на Вяра Атова и Боян Ковачев събра на парти цяла плеяда музикални звезди в Opera Café

Все същата красавица - Джулия Робъртс в сесия за списание WSJ

Джош Олинс снима Джулия Робъртс за списание WSJ. В сесията Джулия носи...

People of art преди 10 години

Джош Олинс снима Джулия Робъртс за списание WSJ. В сесията Джулия носи фантастични монохромни ансамбли, а в интервю към тях разказва за важността на семейството и за смъртта на сестра си Нанси.

46-годишната актриса е героинята и на корицата на новия брой на WSJ. Magazine и трябва да й се признае, че просто грее. Страхотната и неостаряваща Джулия признава, че семейството за нея винаги е било и винаги ще бъде на първо място, а освен това не е чувства и звезда. "Ние сме благодарни за възможността да бъдем любящото семейство, което живее на края на улицата". Всъщност, каквито въпросите, такива и отговорите: рядко някоя от холивудските звезди признава кариеризма си или пристъпите на звездна болест.

Точно пред журналиста от изданието актрисата за пръв път казва нещо по повод смъртта на по-младата си сестра Нанси Моутс, която почина през февруари. Както се предполага, от свръхдоза. Отношенията между сестрите не са съвсем гладки в годините преди това. Нанси смята преживе, че е принуденa през целия си живот да живее в сянката на Джулия, че е обект на присмех от членовете на семейството си и най-вече от как си Джулия.

Смела изповед на носителката на Оскар, и великолепни кадри на все така красивата Хубава жена.












 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра