Следва

Като Зоуи: пазаруваме секси тоалета на мис Кравиц, едно към едно

Джулия Робъртс дебютира като дизайнер на бижута за Chopard

Джулия Робъртс работи с Chopard от дълги години, за да увенчае днес това начинание със собствена колекция за луксозния бранд.   

Celebrities преди 1 месец

Капсулната колекция беше представена на събитие в Chateau Marmont в Западен Холивуд, където Джулия зашемети околните с елегантния си стайлинг и свежестта си на момиче.

56-годишната холивудска звезда облече разпознаваем отдалеч ансамбъл на Carolina Herrera, включващ черна пола и бяла риза с отворена яка, идеалният фон за богато изработените по неин проект 6225-каратови бижута с редки изумруди. 

Изумрудът Insofu на Chopard бе открит в мина в Замбия през 2021 г. „Инсофу“ означава слон на езика на региона, където е открит.

„Сътрудничеството с Джулия за тази капсулна колекция беше невероятно пътуване. От момента, в който открихме Infofu Emerald, знаехме, че това е скъпоценен камък, който може да вдъхнови величие. Това сътрудничество е доказателство за това вдъхновение, сливане на нашата споделена страст към красотата, елегантността и отговорния лукс“, каза Каролин Шойфеле, артистичен директор в компанията за луксозни бижута Chopard.

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.