Следва

EASY CHIC - Чантата металик Calvin Klain Jeans и още три страхотни неща в компанията й

Модни градски истории - TOTALLY Цветно

Облаци, дъжд и сивота се борят за надмощие, а градът носталгично ме заключва в обятията на дома...

All fashion преди 9 години

Облаци, дъжд и сивота се борят за надмощие, а градът носталгично ме заключва в обятията на дома.
Чаша топло капучино и книга в скута са уютна перспектива, но прекалено зиморничава, неспокойно проговаря вътрешният ми глас. А на вратата стои месец май и нетърпеливо отброява часовете до момента, в който ще нахлуе в пролетнoтo ни настояще. Не мога да чакам повече, пускам го още сега и ентусиазирано потегляме на бърза и енергизираща разходка за подобряване на настроението.

Навън може и да е сиво, но в подновения ми пролетно-летен гардероб бликат куп цветове и принтове, които са моментален и сигурен лек срещу апатията. Няколкото секунди чуденка на кой точно да се спра са туширани от спонтанното ми решение да не се ограничавам, не и днес. След миг виждам отражението си в огледалото, държаща новия ми "акварелен" флорален деним Just Cavalli в едната ръка и графичното кожено яке с ярки акценти в другата. Несъвместима комбинация? И дума да не става, може би само леко цветно превъзбудена, но как иначе ще надвия облачния ореол отвъд портите.



Скачам в супер удобните маратонки UnitedNude с изявено пристрастие към синьо-розово-цикламената гама, които май успяват да заситят цветната ми жажда. Идва ред на неутралните играчи! Намирам ги в лицето на класическа бяла риза без ръкав и черен мрежест къс топ, които, спор няма, са родени един за друг. Графичността е стилен коз, който прилагам все по-често.

Забележителни аксесоари нямат място в днешния ми аутфит, те само биха внесли смут в наситения ми с акценти облик. Слагам единствено геометричното прозрачно колие MM6, което само ще допълни растерната игра на черно-бялото дуо. А чантата ще си остане вкъщи, ще дам на ръцете си пълната свобода да се докосват необезпокоявани до всяко свежо цвете и новоизлюпило се ярко зелено листо.

Готова съм! Препускам по стълбите, "прескачам" вратата и се гмуркам в новото си градско приключение. Предначертана посока не ми е нужна, неизвестното е това, което ни кара да вървим напред, не е ли така?









Флорален панталон Just Cavalli
totallyerectedstore.com
Кожено яке Just Cavalli
totallyerectedstore.com
Риза без ръкав Ice by Iceberg
totallyerectedstore.com
Мрежест топ Just Cavalli
totallyerectedstore.com
Маратонки UnitedNude
totallyerectedstore.com
Геометрично колие ММ6
totallyerectedstore.com

Модел: Деница@Ivet Fashion
Стайлинг: Пола Попова
Фотограф: Росица Генчева

Виж още истории: 
Модни градски истории: Totally Party
Модни градски истории: TOTALLY танцувално
 

More All fashion