Следва

Кметът на Каварна подарява на фенове билети за поредното издание на Kavarna Rock фест

Ивайла Бакалова удържа на думата си и заведе дело срещу Мариана Мицич

Мис България удържа на думата си да съди модната редакторка Марина Мицич, която миналата седмица я нарече „платена проститутка”...

Други преди 9 години

Мис България удържа на думата си да съди модната редакторка Марина Мицич, която миналата седмица я нарече „платена проститутка”.

Обидните думи и последвалият скандал, бяха излъчени в телевизионния ефир и това бе главната причина, Ивайла Бакалова да потърси услугите на адвокат и да заведе съдебно дело срещу Мицич.

Тази вечер в дейли епизода, супергероите ще се превърнат във водещи на Къртичи сутрешен блок, а главна роля ще има майстор-готвача Емил Каменов. Кулинарният гуру от Монтана ще шашне зрителите с пълноценни месни закуски, подправени с пиперливи изразни средства. Достатъчни ли са девет свински медальона, как се хвърлят в чинията и ще смогне ли да помага чиракът Александър Сано, не пропускайте да гледате довечера от 21.30 ч. по TV7. Прогнозата за времето ще бъде подробно разяснена от Евгени Иванов и Бориса, а звездите в хороскопа ще бъдат преброени от Виктория и Костя.



Телевизионните изяви на супергероите ще продължат с разиграването на японската версия на Къртицата. Заселниците ще въведат подобаващ дрес код и ще станат гейши и нинджи.
Чаша със синя течност и малко бяло топче на повърхността, ще станат новия жокер, който ще предизвика различни тълкувания сред участниците в Базата.





Още от днес (07 май 2014):

Помощ: Какво е самотата за жените? Двата полюса на един и същ проблем

Наталия Водянова роди четвъртото си дете. Бебето е Максим Арно

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Блясък, елегантност и романтични рокли на MЕТ Gala 2014

Нашият IT Shopping list тази седмица - 8 за дългите пролетно-летни дни

Double Trouble - Ръмжащ и цял

Премиера на биографичната книга "Писма до сина ми - Чочо" от Иван Попйорданов

И още...

More from View Sofia

More Други