Следва

Ден Втори - Kакво ще се случи днес

Дебютът на RANI JONES - Face to face в Лондон за колекцията си

Две красиви дами, събрали в едно мениджърския усет на Lucy Jones и модния заряд на Rani Patel през месец Април 2008, дебютират..

All fashion преди 15 години

Първият ден от Лондонската седмица на модата ни срещна с прелестен дамски екип – креативното дизайнерско дуо RANI JONES. Две красиви дами, събрали в едно мениджърския усет на Lucy Jones (ляво) и модния заряд на Rani Patel (дясно) през месец Април 2008, дебютират на най-високото модно събитие и разказват за себе си на нас.


VS: Здравейте, дами! Поздравления за високия старт тук на London Fashion Week! Бихте ли представили своята линия?
RP: Заедно с Луси работим по модния проект Rani Jones от месец Април 2008 г. и сега го представяме на публиката. Създаваме дрехи, които успяват да съчетаят детайлна конструкция с подчертани геометрични форми и леки подвижни материи.
LJ: Материите са изцяло еко. За нас е важно да правим неща, които освен красиви, изящни и очевидно секси, не вредят на околната среда. Затова и всички рекламни материали, например, са печатани на рециклирана хартия.

VS: Цветовете на сезона?
RP: Пастелните основи на черно, сиво, крем, синьо, подчертани с наситен оранж и ярко зелено.
LJ: Геометричните форми, основна инспирация и присъствие в линията, са подсилени от двойни ципове, по-често златни, които играят роля на украса по реверите на саката, портмонетата в колекцията.

VS: Към какъв тип клиенти сте ориентирани?
RP: Към млади дами, свободни и отговорни.
LJ: Със самочувствие и много въображение.

Учтиво благодарихме и продължихме!

Бел.р. На снимката най-горе, в ежедневния бюлетин на събитието, са показани някой от нещата от първата колекция на дамското дуо.  Изглежда му се чертае добро бъдеще! 








Още от London Fashion Week:

London Fashion Week само 4 дни догодина
London Fashion Week - Какво се случва на подиума

London Fashion Week – day I

Topshop S/S 2009

London Fashion Week - Избрано

More from View Sofia

More All fashion