Следва

Въпреки раздялата със съпруга си, Адриана Лима е в чудесна форма за снимките на нова рекламна кампания

Ел Фанинг - детето-чудо в майския Interview

Ролята на прекрасната Аврора, главната съперница на героинята на Анджелина Джоли във филма "Малефисънт" или на български "Господарка на злото", няма вариант да остави шанс на крехката и нежна 16-годишна Ел Фанинг да остане незабелязана...

Други преди 9 години

Ролята на прекрасната Аврора, главната съперница на героинята на Анджелина Джоли във филма "Малефисънт" или на български "Господарка на злото", няма вариант да остави шанс на крехката и нежна 16-годишна Ел Фанинг да остане незабелязана. Корицата на майския брой на Interview, сигурни сме, е само началото на новата мания, наречена по името на талантливата сестра на Дакота Фанинг.

Ярко сини очи, покрити с лунички розови страни, звездичка на синджир между чашките на банския - в действителност е трудно да се отгатне на колко години е Ел Фанинг. Тя вече се възприема като вечната старлетка, постоянната надежда на Холивуд, която дори и когато навърши 25, ние все още ще свързваме с порастването й. Но сестрите Фанинг, Дакота и Ел, независимо от извънредно ранния старт, са все още на 20 и — о, боже! — 16 години съответно. И това е прекрасно, при това съвършено уловено и в тази приятно загадъчна, но пълна с младост серия от снимки.

В сесията на Крег Макдийн, стилист на която е несменяемият в Interview Карл Темплър, Ел, най-общо, изглежда на точната си възраст, максимум няколко години по-голяма. Само дето такива подрастващи девойчета в живота така и не се намират. Тях почти единствено можем да видим на екран.







 Още от днес (9 май 2014):

Кметът на Каварна подарява на фенове билети за поредното издание на Kavarna Rock фест

Хю Джакмън отново в борба с рака на кожата

Възраждащата сила на потапянето - ViewSofia гостува на делфинариума във Варна

Малефисънт в пълния си блясък - Анджелина Джоли и двамата й най-важни мъже на премиерата в Лондон

Джордж Клуни ще похарчи за сватбата си два милиона

Косата ни харесва така - етерични масла за здравина и блясък

И още...

More from View Sofia

More Други