Следва

КАКВО ЧЕТЕ БЪЛГАРИНЪТ? Дискусия за културните ценности в „Н3DЕЛЯ Х 3“

Джордж Клуни ще похарчи за сватбата си два милиона

Италиански страсти кипят в отношенията на Джордж Клуни и Амал Аламудин - чисто новите годеници се...

People of art преди 9 години

Италиански страсти кипят в отношенията на Джордж Клуни и Амал Аламудин - чисто новите годеници се готвят за сватбата, предвидена да се случи на езерото Комо, с извънредно ускорен темп. Мястото е избрано предвид факта, че точно на езерото е позиционирана, казват, невероятната вила на актьора, оценена на 30 милиона долара.

Графикът на тържеството е разписан до минута: фейерверки, разходки с лодки и пир с умопомрачителни вина от страната-домакин, а продължителността му ще е 3 дни. Сумата, която ще бъде изхарчена за празника, ще бъде нито повече, нито по-малко от два милиона долара. Още двеста и петдесет хиляди Клуни ще вложи за настаняването на Сандра Бълок, Брад Пит и останалите гости - петнадесетте спални на вилата му очевидно няма да са достатъчни да  настанят поканените.

Роклята на булката, разбира се, също влиза в калкулацията: западни колеги разказват, че Амал разглежда варианти от порядъка на седемдесет хиляди долара, което в сравнение с 10-хилядния смокинг на Клуни е същисващо. Но кого всъщност интересува математиката, след като най-убеденият ерген на Холивуд най-сетне реши да се ожени!


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра